Profesjonalizm + miłe zaskoczenie [serwis] (1) We wtorek zaniosłem obiektyw do naprawy. W środę dostałem dobrze przygotowaną... Wojciech Piskorski www.wojciechp Szczerze polecam (1) Zdjęcia na najwyższym poziomie, zawsze w terminie, przystępne ceny. Bogata... Anna Gorąco polecam (1) Robiłam tu zdjęcia do dyplomu i jestem pozytywnie zaskoczona. Obsługa bardzo... Aga
Warto! (1) Polecam ten zakład fotograficzny, ponieważ ceny są bardzo przystępne a... ja Mój ulubiony fotograf w Gdańsku (1) Nie do wiary, ale to miejsce ma ponadtrzydziestoletnią historię. Lata mijają,... Justyna TRAGEDIA (1) Zrobiłem zdjęcie w psudo studiu fotograficznym z lampami na które jest... Nigdy więcej Beznadziejne podejście do klienta (1) Obsługa mocno ciągnięta za język, z wielkim trudem odpowiadała na moje... Kasia Bardzo zadowolona (1) Zdjęcia do dokumentów zawsze są swietne, bardzo ładnie wyretuszowane, krótki... Joanna Wspaniała obsługa i profesjonalne podejście do klienta (1) Polecam Najleppszy Lab w sieci klient Super ceny i super odbitki (1) Zamówiłam odbitki - ze względu na niską cenę. Zdjęcia przeszły moje... Maria Foto Ros Polecam w 100% (1) Właśnie wróciłem od fotografa. Robilem zdjęcia do dyplomu. Przy wyborze... Zadowolony Szybko i tanio. (1) Zdjęcia wykonywane szybko i za przystępną cenę. Kawa Polecam (1) Wywoływałam w tym zakładzie zdjecia i jak najbardziej Polecam. Basia Anita - opinia (1) Przemiła i fachowa obsługa!!! A zdjęcia fantastyczne!!! Polecam!!! Anita super (1) Goraco polecam sebunio zdjecie do wizy USA (2) Robiłam zdjęcie do wizy. Sympatyczna, miła obsługa. Zdjęcie wczytało się bez... dorota Szybko, miło, ładnie i sympatycznie (1) Polecam, byłam, zrobiłam ekspresowo zdjęcia do dokumentów, obsługa bardzo... ewa Prawdziwy fotograf z pasją (1) Prawdziwy fotograf z pasją Zibi Zdjęcie do CV- rewelacja! (1) Pani fotograf dobrała odpowiednią pozycję i udzieliła stosownych porad... Maciej Gacek Jola - opinia (1) Polecam, pełen profesjonalizm, miła obsługa, wysoka jakość produktu i szybka... Jola