opinia (1) pełny profesjonalizm i wrażliwość na poziomie europejskim, niewiele jest... joanna Pan powinien rybami handlować (2) A nie wykonywać usługi foto. Bez polotu, bez cierpliwości, grubiański i... borg Odradzam grupony i inne tego typu rzeczy (4) Wykupiłam grupon na zdiecia do dokumentów, zdięcia zrobione na przeciwko... ant
Wydruk A4 (1) 5 stron wydruku zwykłego, czarno-białego, najnormalniejszego A4 - 8,5 zł. To... Michał Szybko i Profesjonalnie ! (1) Byłem pierwszy raz w tym zakładzie i na pewno nie ostatni Fotografie były... Mirek Darek - opinia (1) pełen profesjonalizm bardzo bogata oferta niestety za jakośc trzeba... Darek TRAGEDIA!! (1) Słowo "express" w nazwie zakładu nie jest przypadkowe.. Pani... zdegustowana Nie robią odbitek, próbują wmówić,że złe zamówienie (2) Do tej pory było ok, parę fotek wywołali, wyszły ładnie, zrobiłem też fotki... do dokumentów nie polecam (2) zamówiłem odbitki przez zakupy grupowe, korzystałem z tej formy już... Blacha JAK NAJBARDZIEJ POLECAM (1) Już 3 razy robiłam w tym zakładzie zdjęcia do różnych dokumentów. Zawsze były... AguHa zdjęcie dyplomowe (1) niestety zdjęcia wyszły strasznie sztucznie, pani kazała mi przybierać... magda POLECAM (1) Bardzo polecam ten zakład fotograficzny. Wraz z narzeczonym korzystaliśmy z... KLIENT Rewelacja! (1) Robiłam w tym zakładzie zdjęcia do dowodu i paszportu i ze wszystkich jestem... Marzena TCF2 nie polecam (1) Usługa skanowania negatywów nie została wykonana pomimo tego, że termin jej... bart Eos 5d (1) BAAARdzo jestem zadowolony z serwisu. Naprawili mi moja piatkę (naprawa tzw... Henryk beznadziejnie (1) kiepska jakosc zdjec do dokumentow. ciemne pomieszczenie, niepomocna i... studentka Polecam wywoływanie zdjęć (1) Tak jak w tytule, polecam wywoływanie zdjęć. Odwzorowanie kolorystyczne... ArtAnna - Wizaż i Fotografia Rozsądne ceny (4) Jakość dobra (dla standardowych usług - rodzinnych,wykonywanie poważnych... Rafał Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobre podejście do klienta, wysoka jakość usług, zdjęcia można... Agnieszka Zadowoleni (1) To był dobry wybór, aby na ślub wybrać profesjonalnego fotografa, który... Jurek