pelen profesjonalizm (1) przede wszystkim profesjonalnie i szybko. czas oczekiwania 10-15 minut,... Amshel fajny fotograf (1) Do Irka trafiłam z polecenia i teraz sama polecam. Mam już prawie 30 lat i po... MacKati Nie polecam (1) Robiłam zdjecia do paszportu. Widać, że Pan, który sie tym zajmuje ma słabe... Aga
NIE POLECAM (1) Oddałem do naprawy Canon G11 (podobno uszkodzona jakaś część od napędu... ptyru Brak profesjonalizmu czy lekceważenie klienta?... (1) Wrażenie - produkcja taśmowa: siad, fleszem w twarz i spadaj. Zero sensownego... maniuchna aż jestem zdziwiona (1) robiłam tam i zdjęcia do dyplomu a ostatnio zdjęcie na płótnie. Zdjęcia do... aga inny format niż zamawiany (1) Niestety zamawiałem 10x15 otrzymałem 9,5x15. Od kilku lat korzystałem z FOTO... Łukasz ... (1) NIGDY WIĘCEJ! Właściciel to jakiś bezczelny Typ! Chciałam zrobić zdjecie do... Kasia tanio, ale... (1) Zacznę od tego, że trudno "upolować" Pana w zakładzie. Jednego dnia... Rozczarowana klientka Stanowczo NIE polecam! (1) Obsługa jest fałszywie miła i nie pomocna. Na prośbę o ew poprawienie... Łukasz Wybierzcie inny zakład (1) Witajcie. Szczerze polecam wam jakiś inny zakład. Zdjęcia dowodowe są bardzo... Ula profesjonalnie i miło (1) Pan fotograf jest bardzo miły, żaden gbur co tylko pstryknie i koniec.... mych Robiłem sporo wydruków (1) Rewelacyjna jakość - chyba jedyny zakład który jedzie na oryginalnych... zibixxx1 Sandra - opinia (1) Najlepszy zakład fotograficzny w Sopocie! Pan fotograf profesjonalny, miły i... Sandra POLECAM !!! (1) Miło, szybko, profesjonalnie i tanio! Marian Kluczyński Profesjonalne podejście do klienta (1) Pani, która robiła zdjęcia do dowodu osobistego robiła je tak długo, aż... klientka mile zaskoczona obsługą profesjonalnie (1) Widać, że zdjęcia robione są sprzętem wysokiej klasy, a fotograf z... Paweł Polecam! (1) Świetna jakość zdjęć w przystępnej cenie, do tego szybciutko i bez ryzyka.... Alinka UWAGA!!!! NIE PROFESJONALNE ZDJĘCIA!!! NIE PRZYJMUJMĄ ZDJĘĆ W URZĘDZIE!!! (1) Uwaga! Nie chcieli mi przyjąć zdjęcia paszportowego w urzędzie. Było źle... ZDECYDOWANIE NIE KLIENT Szczerze polecam (1) Wraz z moim mężem poszukiwalismy zakładu fotograficznego, w którym wykonamy... J+W