profesjonalnie i miło (1) polecam Wam ten zakład. Profesjonalnie, szybko i bardzo miło. Pozdrowienia... Iwona Szczerze odradzam (1) Obsługa- jedna wielka tragedia- wiecznie sfochana, ma ważniejsze rzeczy od... Asia Polecam wszystkim fotografom... (1) Studio kameralne, ale z dobrym nowoczesnym sprzętem. Jeśli ktoś nie... Aga
Dno kompletne (1) Fatalna jakość odbitek. Po prostu fatalna. Adam Profesjonalizm i miła obsługa. (1) Miałam przyjemność skorzystania z usług firmy Foto-Print w sierpniu 2011.... DIANA DECOR wystrój wnętrz Nie polecam. (2) Jedna osoba do wszystkiego - do robienia zdjęć, do wywoływania ich, do... Marta Bardzo miło i profesjonalnie. (1) Polecam wszystkim ten zakład fotograficzny. Ze zdjęć do dokumentów i retuszu... Trójmiasto Rulez KOSZMARNA OBSŁUGA !!!!!! BRAK PROFESJONALIZMU !!!!!! NIE POLECAM !!! (2) Całkowity brak profesjonalizmu,nie przyjemna nie miła obsługa koszmar ,nie... klient Żenada (1) Udałem się tam aby zrobić odbitki z negatywu - potrzebowałem dwa zdjęcia do... Mateusz Zdjęcia dyplomowe (1) moje zdjęcia są piękne! obsługa rewelacja,cena przystępna... będę przychodzić... Emilia Asia - opinia (1) Pani fotograf baaardzo miła, sympatyczna, zdjęcia wyszły ładne :) tylko... Asia Andrzej - opinia (1) Dawniej Q-lab Kodaka... Ostatnio odebrałem byle jak zwinięte negatywy ze... Andrzej ALE EKSTRA!!!1 (1) Wszystko tak profesjonalnie i szybko że nie mogłam w to uwierzyć! Pan Grzesiu... dżakson weimarska - opinia (1) Cierpliwy, sympatyczny fotograf. Nie wypusci klienta ze studia, dopoki ten... weimarska Monika - opinia (1) Nie mogę w to uwierzyć, że chcący się cenić zakład fotograficzny nie zwrócił... Monika Profesjonalizm za rozsądną cenę (1) Nigdy nie miałam takich zdjęć. W końcu jakiś zakład fotograficzny każde... mr1985 Na litość Boską (6) Strach mnie bierze, na myśl, że tyle ludzi powierzyło udokumentowanie swojego... Tomasz Polecam (1) Ceny przystępne, a uprzejmość i cierpliwość pana prowadzącego zakład sprawia,... max Bardzo dobry zakład (1) Bardzo szybko, zdjęcia profesjonalnie niedrogo i efekt obróbki o 10 lat mniej... Bożena Tusk Najpierw sprzedaż, później dobro klienta (1) Niestety, ale jedno, że odbitki są bardzo drogie i mało kiedy spełniają... Wiktor Kasperowicz