POLECAM (1) fachowe doradztwo, bardzo dobra obrobka zdjec, mila obsluga, rzeczy na szybko... bogna@interecho.com SUPER (1) Zdjęcia super jakości. Profesjonalna i miła obsługa. Pan fotograf zrobił parę... Klientka super fotograf! (1) zdjęcia robiłam do dowodu osobistego i prawa jazdy, pan fotograf zrobił mi... Paulina
gorąco polecam (1) Szybko,sympatycznie bardzo przytulnie i wkońcu normalny fotograf w... Sebunio pożyteczne z przyjemnym (1) Fajnie wpaść w biegu z urzędu po zdjęcia do dokumentów i na chwilę się... Aga Warszawa opinia (1) szczerze polecam korzystanie z usług w tym zakładzie, miła obsługa i pełen... Jarek SUPER!!!! (1) Ja i moja koleżanka serdecznie polecamy Pana Fotografa, który był dla nas... Paulina i Weronika z czystym sumieniem polecam! (1) ... i trochę dziwię się, że tak mało opinii jest. Przetestowałem kilka labów... gk Dobrej jakości zdjęcia 10x15 (1) W Dimlabie wywołuję zdjęcia 10x15 od kilku lat. Nie są to duże ilości, więc... LukLed Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z sympatycznej obsługi jak i cen w... Ania ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Już od kilku lat robię zdjęcia do dokumentów w zakładzie pana Jagielskiego.... kasia Polecam (2) Witam wykomywałem przed świętami zdjęcia i kalendarze. Zdjęcia expresowo i... Piotr Fachowa Firma (1) Dziękuje za miłą i fachową obsługę, akty naprawdę udane. Mam nadzieję, że... Dominika Zaangażowanie (1) Jak w nagłówku - Właściciel nie tylko wywołuje zdjęcia, ale także poprawia... Paulina super! (1) Polecam usługi foto na Kościuszki :) Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Marianna Natalia - opinia (1) Perfekcja w 100% Prawdziwy profesjonalista, Mistrz w swoim fachu. Natalia duży pozytyw (1) POLECAM :) doskonała jakość zdjęć, bardzo szybkie wykonanie :) gosia Fotosopot (2) Byłem i jestem pod wielkim wrażeniem. Pan miły, pomocny dający wskazówki.... Zadowolony super jakość (1) Polecam serdecznie . Terminowość i jakość usług na wysokim poziomie. Można... JaPi Polecam ZDECYDOWANIE (1) Korzystałem z usług różnych zakładów fotograficznych, jednak studio Pana... Skutermania Sopot