Marta - opinia (1) bardzo mila, usmiechnieta i profesjonalna obsluga Marta Fotoreportarz z wesela - REWELACJA ! (1) W zeszłym roku zatrudniłam fotoreporterów z fotolusi na nasz ślub. Jesteśmy... Magda FotoSopot-super (1) Jestem pod wielkim wrażeniem. Zdjęcia świetne. Znakomita obsługa. Właściciel... Tomek z 3 miasta
Fatalna jakość! (1) Zamówiłam kalendarze ze zdjęciami i co z tego, że stosunkowo tanie, szybko... Karolina Polecam! (1) Solidnie, szybko, pięknie i sympatycznie. Naprawdę najlepszy fotograf w Sopocie. Iza Profesjonalizm na najwyzszym pozimie (1) Nie jestem skory do rozdawania pochwal,ale jakosc prac i sposob obslugi... Waldek POLECAM!! (1) Profesjonalny fotograf, bardzo mila atmosfera i indywidualne podejście do... B.S. Czarodziej :) (1) Nie wiem jak to się dzieje ale pięknieje na zdjęciach Pana Grzegorza ;D W... Anet POLECAM (1) Super kontakt, jakość usług i podejście do klienta na bardzo wysokim... Maciek Danuta - opinia (1) Od pewnego czasu często korzystam z usług pana Grzegorza. Moja opinia wyraża... Danuta Świetny fotograf (1) Chociaż samo studio fotograficzne nie rzuca się w oczy, to jakość zdjęć jest... Ola K. Ela z Sopotu - opinia (1) Profesjonalnie, szybko i bardzo miło. Polecam Ela z Sopotu Najlepszy fotograf w SOPOCIE!!! (1) Polecam tego Pana, jest świetny! Zabawny, sympatyczny, ale przede wszystkim... Maciej super (1) polecam robienie zdjęć do wszelkich dokumentów, są najlepsze :) Ola pozytywnie (1) Jestem bardzo zadowolona ze zdjęć, jakie Pan Grzegorz mi wykonał. Nie... Aneta SUPER !! (1) Znakomita jakość obsługi po zmianie właściciela!!!! Miła i profesjonalna... Adam Rzetelny i błyskotliwy fotograf (1) Rzetelny i błyskotliwy fotograf z powołania - rewelacyjne zdjęcia plenerowe,... ElmarCo beznadzieja (1) Niezsynchronizowane warstwy kolorów. Po prawej stronie niebieski pasek, po... Rafał Super (1) Rewelacyjna, bezstresowa obsługa. Poczułam się jak prawdziwa modelka a w... Sylwia DRAMAT! (1) niemiła Pani przyjmująca zdjęcia i odbierająca telefony. pani na dzień dobry... klient