dobry fotograf (1) Bardzo polecam ten niepozorny zakład. Fotograf potrafi umiejętnie ustawić do... kijek OK (1) Wielokrotnie wykonywałam w tym miejscu zdjęcia do dokumentów i wszystko było... zet Uwaga! Nieuczciwa próba wyłudzenia dodatkowej opłaty! (2) Mam znajomego fotografa, który przygotował mi zestaw 4 małych zdjęć do... Voodoo
Obróka negatywu , odbitki na papierze. (1) Jakość obróbki filmu Kodak Gold oraz wywołanie zdjęć na papierze Kodak do... Ted. Powolna i niemiła obsługa (1) Ostatnio 2 razy korzystałam z usług DIMLAB i w obu przypadkach obsługa była... Iza Polecam! (1) Obsługujący Pan był strasznie miły, z poczuciem humoru, rozmowny,... chudzinka PEŁEN PROFESJONALIZM - POLECAM (1) FOTOSOPOT ma teraz nowego właścicela. Jestem pod wrażeniem jego... Jarek z Sopotu Tomek - opinia (1) chyba skomentuje tak : koszt 8 zdjęć do legitymacji szkolnej - 50 zł. Troche... Tomek Bardzo profesjonalnie (1) Mały niepozorny zakład, a w nim bardzo profesjonalny, znający się na swoim... Agnieszka oczywiście polecamy;) (1) SKorzystalismy i nie załujemy - nasze ślubne zdjęcia sa niepowtarzalne,... Arleta Beznadzieja (1) Zdjęcia jakością nie odpowiadają cenie. Płaci się z góry, a panie nie uznają... Beata super gość (2) Polecam Marka jeśli chcecie mieć niebanalne zdjęcia z uroczystości... kubatv gorąco polecam (1) Zdjęcia i podejście Pani fotograf naprawdę super, uchwyci każdą chwilę z... Anna Piekne zdjecia slubne (1) Skorzystalam z uslug Pana Janusza odnosnie sesji slubnej i byla to swietna... Barbara no nie... (1) Jestem zadowoloną klientką tego zakładu już od ponad pięciu lat. Szczególnie... Anna Polecam i .... nie polecam (2) Odbitki24 sa praktyczne poniewaz mozna wieczorem z domu zaladowac zdjecia i... Rdn Super podejście do klienta (1) Ile razy muszę sobie zrobić jakieś zdjęcia do dokumentów, kieruję się do tego... Aga Super fotograf (1) Bardzo Panu dziękuję za wykonanie znakomitych zdjęć na moim ślubie.Wszystkim... Lech Sokołowski PROFESJONALIZM W PEŁNYM STOPNIU (1) REWELACYJNA OBSŁUGA CO ZA TYM IDZIE PODEJSCIE I OPTYMIZM W OBSŁUDZE KLIENTÓW... TOMASZ KRAKÓW opinia pozytywna (1) profesjonalny fotograf, bardzo miły kontakt, robi dobre zdjęcia można się... kama