Bardzo niemiła obsługa! (2) Dziś byłem z narzeczoną wydrukować zdjęcie. Zdjęcia na wszelki wypadek miałem... Bartek Sz. Firma godna polecenia (1) Firma Miruś wykonywała dla nas bardzo trudną pracę - duży plakat, z... Polandia zawiedzony (1) zepsuli aparat i zwalili winę na klienta, nie dość ze trzymali bardzo długo... stefan
ODRADZAM !!!! (1) Bardzo kiepskie traktowanie Klienta i Kontrahentów. Czekałem na odbitki i... zniesmaczony Klient najlepszy zakład fotograficzny w trójmieście! (1) Od lat robię tam zdjęcia do dokumentów i zawsze byłam bardzo zadowolona, wiec... Alicja Żenujący chłopcy (1) Byłam tam 3 razy i o 3 razy za dużo! Obsługa fatalna, wydaje się, że... Monika Miło i profesjonalnie (1) Polecam wszystkim. Fotografowie z Fotoars stwarzają fajną atmosferę, w której... Mich Wiemy, że dokonaliśmy najlepszego wyboru (1) Fotograf, który potrafi pokazać najlepsze drzemiące w ludziach pokłady... Andrzej Gierszewski Nat Ł - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona! Zdjęcia śliczne, bardzo fajna atmosfera podczas... Nat Ł porażka (1) W Dimlad byłam po raz pierwszy i ostatni.... obsługa katastrofalna, nikt nie... Magda Bartek - opinia (1) Tanio i fachowo :) polecam Bartek najlepszy fotograf w trójmieście : ) (1) Serdecznie polecam i podzielam opinie pozostałych osób! Szybko,... Asia szoda (1) Jeśli szanowny Szef uważa,że lokalizacja i kasa jest ponad klientem to się... zawiedziony klient stała klientka - opinia (1) witam;-) rozumiem sfrustowanych praca ludzi;-) sama dużo pracuję jednak żadko... stała klientka Naprawa obiektywu Nikkor (1) W ok! Serwisie naprawiałem uszkodzony obiktyw Nikkor. Obsługa na najwyższym... Greg Po pierwsze straszna obsługa (1) Jak w tytule bardzo nie miła i nie kompetentna pani w rudych włosach,jakby... Ania Omijać szerokim łukiem (1) Stanowczo odradzam korzystanie z tego punktu. Chciałam dla swojej rodziny... jagoda polecam (1) Robiłam w tym studio zdjecia do dowodu osobistego i paszportu. Byly zrobione... Bibi Brak profesjonalizmu, panuje tam totalny bałagan. Koszmar. (1) Po prostu tragedia. Byłam umówiona z Pania fotograf na zdjęcia, ale Pani o... gdańszczanka GRATISOWA OPERACJA PLASTYCZNA (1) Obsługa jest miła, natomiast kreatywność przerasta wszelkie oczekiwania! Po... Wojtek