Bardzo pozytywni ludzie, wykonujący dobrze swoją pracę (3) drukuję u Nich dokumenty, wymieniałem matryce w laptopie. Bardzo dobrze... Grzesiek Super (1) Chodzę tylko tam i nigdy się nie zawiodłam. Gorąco polecam! Malwina POLECAM, DOBRE ZDJĘCIA (2) Kilka razy korzystałam z usług i zawsze byłam zadowolona , czy to ze zdjęć z... Justine
Gorąco polecam! (1) Zamówiłam 30 logotypów na canvasie o wielkości 20x20cm. Wyjątkowo szybka i... Kinga Canon400 (1) Super naprawa , dziękuje za naprawę mojego zasłużonego aparaciku . Naprawa... Paweł Polecam!! (1) Rewelacja, jestem zachwycona! Przed chwilą robiłam zdjęcie do dyplomu. Pan... Magdalena Polecam (1) Jestem fotografem, korzystałem wiele razy. Polecam Marek polecam (1) Trafiłem do FOTO ROSS z polecenia znajomych i teraz sam polecam. Zrobiłem... Tomek Same pozytywne opinie (2) Nie chcę wdawać się w szczegóły, ale teraz już domyślam się jak to możliwe,... Marian Solidny właściciel. Trochę drogie usługi robienia zdjęć. (2) W miarę solidny salon fotograficzny z konkretnym właścicielem. Szeroka oferta... Rob Cena za wydruk jak za zboże! (2) Byłam dziś w DIMLAB, żeby wydrukować z pendrive'a 2 strony A4 na papierze... MCh komentarz (1) Mimo, iż jakość zdjęcia i cena była do przyjęcia, to arogancka i... Nina ekspresowo i dokladnie (1) Zdecydowałam sie na skorzystanie z usługi w tym miejscu, bo było mi... ew Polecam :) (1) Jako grafik od czasu do czasu korzystam z usług drukarni. Preferuję Dimlab.... Kamila kiepsko (1) Obsługa niezbyt miła. Zdjęcia robią szybko, ale raczej się na tym nie znają.... Aleksandra Polecam wszystkim!!! (1) Właśnie odebrałąm swoje ślubne zdjecia i jestem ZACHWYCONA. Zdjęcia... agat OK serwis NIE JEST OK nie polecam !!! (1) Usługa czyszczenia matrycy wykonana bardzo niedbale, ponowne reklamacyjne... Grzegorz niezadowolona klientka - opinia (1) Byłam dziś zrobić zdjęcia legitymacyjne. Facet z łaską robił wszystko. Nie... niezadowolona klientka skandaliczna obsługa i nieprofesjonalne podejście do klienta (2) Poszukiwałam podmiotu, który będzie w stanie wywołać dla mnie ponad 1500... anna Rewelacyjny zakład fotograficzny (1) Od 10 lat korzystam tylko z usług tego fotografa. Robię tam zdjęcia do... Ewa