rewelacja, to zdecydowanie mój lab (1) Z usług Ankary korzystam od 2010 roku, głównie odbitki, rzadziej kalendarz... marecki POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) Pełen profesjonalizm, bardzo miły Pan fotograf, zdjęcia zrobione w 15 minut,... ania Cyrk, a nie zakład fotograficzny (2) Pan właściciel, jak się domyślam, który obsługuje w punkcie foto jest... Benyia
Zdjęcie do paszportu. (1) Najgorsze zdjęcie jakie miałam zrobione. Kasia Wszystko OK. (1) Zdjęcia do dyplomy wyszły bardzo ładne;) M. Super! (1) Szczerze polecam wszystkim ten zakład! Panie tam pracujące są przemiłe i... Daria super. (1) polecam wszystkim. miła obsługa. rewelacyjne tempo. konkurencyjne ceny. cudne... a. :) (1) bardzo polecam! przemiły Pan, profesjonale zdjęcia i jednocześnie można je... Aleksandra polecam do profesjonalnych wydruków (1) Wykonywałem w Foto Mirusiu sporo wydruków wielkoformatowych zarówno projektów... architekt wydruki (1) Ja korzystam od lat i zawsze jest wszystko na czas. Czasami trzeba poczekać i... edi Profesjonalizm to podstawa (1) Jeśli chcecie zrobić naprawdę dobrą fotografię to uważam ze ten Fotograf Was... Marcel brawo! (1) Obsługa-rewelacja!dostałam zdjęcie na płótnie zrobione tak jak... Monia obsługa beznadziejna (1) ja również spotkałam się z niemiłą obsługą i czas oczekiwania beznadziejny... Kamila super (1) prawdziwy fotograf w starym profesjonalnym stylu Andrzej dobra (jak na sopot) cena, szybka obsługa i miły pan :) (1) dobra (jak na sopot) cena, szybka obsługa i miły pan :) Ana Serdecznie wszystkim polecam! (1) Niezwykle miły Pan Fotograf o dużej cierpliwości do dzieci :))), zdjęcia... Gosia Najlepszy lab na świecie!!!!! (1) Miałem nóż na gardle. Inne laboratorium sp%$#@ło mi zamówienie. Podpytałem... Kacper Malinowski Polecam odbitki jedwabiste (1) Nie dość, że cena taka sama jak przy zwykłym papierze to jeszcze jakość... Paweł Walibrodzki Obraz (1) Zamówiłam u nich obraz z wybranym przeze mnie zdjęciem. bardzo zależało mi na... Alicja polecam (2) Ogólnie nie jest źle, zdjęcia wykonywane są dokładnie i retuszowane odealnie.... Elżbieta