GORĄCO POLECAM!!! (1) Po raz pierwszy miałam przyjemność odwiedzic salon.Spodobał mi sie nie tylko... Lucyna Polecam 100 % zadowolenia :) (1) Pani Maryla hmm… nie wystarczyłoby miejsca na tej stronie żeby wypisać... zadowolona MAKIJAZ PERMANENTNY (1) PANIA MARYLKE I JEJ SALON POLECAM WSZYSTKIM PANIOM,KTORE CHCIALYBY ZROBIC... IRENA
Polecam ! a koleżanki niech zadroszczą lub też korzystają z usług MARYLI (1) Jestem stałą klientką tego Salonu. Korzystam z różnych usług i zawsze jestem... Anna Makijaż permanentny (1) Superos... :-) wszystkim paniom gorąco polecam makijaż permanentny wykonany... Bożena POLECAM!!! (1) Bardzo polecam salon Maryla sama korzystam kompleksowo z usług.i jestem... nina Polecam gorąco! (1) Kosmetyczka Maryla jest osobą bardzo sympatyczną, przepięknie wykonuje... Basia Salon `Maryla` (1) Jestem stałą klientką tego salonu . Pracownice jeszcze nigdy mnie nie... Janina m.pemanentny (1) M.pemanentny wykonany bardzo profesjonalnie ,miła obsługa,szczerze wszystkim... Małgosia Makijaż pemanentny (1) Jestem bardzo zadowolona ,bardzo miła obsługa , makijaz zrobiony... Dorota Polecam! (1) Serdecznie polecam salon "Maryla", obsluga jest bardzo mila, wszystko odbywa... czarnulka Jadwiga - opinia (1) Bardzo gorąco polecam salon maryla, szczególnie bardzo profesjonalny makijaż... Jadwiga makijaż permanentny (1) Ostatnio miałam przyjemność zrobić makijaż permanentny i jestem bardzo... *