Efekty Odmlodzenia Skory (1) Jestem klientka Pani Maryli od ponad roku. Jestem ogromnie zadowolona z... Ada M HIFU ULTRALIFT polecam (3) Cztery tygodnie temu miałam zabieg HIFU ULTRALIFT bezinwazyjny LIFTING... Elunia Rewelacja zabieg Jalupro! (1) Jestem zachwycona efektami mezoterapii igłowej Jalupro, którą wykonałam w... Karolina
jakość obsługi (1) Poza miłą atmosforą i szerokim dostępem usług-pełen profesjonalizm, przy... Jowita cudowny laser HIFU ULTRAFIOLET!!! (2) Miesiąc temu skorzystałam z nowego zabiegu na twarz, szyję i dekolt. Zabieg... Beata Profesjonalizm w każdym calu (1) Jestem stałą klientką od dwóch lat. Szczerze polecam zabiegi w salonie. Pełny... Ewa MIKRODERMOBRAZIA IGŁOWA PLUS NICI KOLAGENOWE (1) Jestem pod wielkim wrażeniem zabiegów. Zupełnie bezbolesne. Nie czuć nawet... Paulina Super Salon (1) Pani Maryla zrobiła mi cudne brwi. Od roku nie wiem co to malowanie brwi.... Magda Bardzo polecam !!! (1) Jestem bardzo mile zaskoczona jakoscia swiadczonych uslug przez Pania Maryle... Marta POZYTYWNY SALON GODNY POLECENIA (1) Klimat salonu oraz uśmiech pracowników bardzo pozytywnie wpływają na... Karolina Polecam (1) Witam, polecam salon kosmetyczny maryla na gdańskim przymorzu. Profesjonalna... Marta Serdecznie Polecam! (1) Z usług salonu kosmetycznego Maryla jestem bardzo zadowolona. Panuje tam... Anna :) (1) Jestem stałą klientką Salonu Maryla, do tej pory korzystałam z usług... Kasia beata - opinia (1) Salon Maryla odwiedzam przynajmniej 3 razy w roku-jak przyjeżdżam na urlop.... beata godne polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona,że koleżanka mi poleciła to miejsce. Muszę... misia POLECAM!!!! (1) Zachęcona pozytywnymi opiniami na tym portalu postanowiłam również zapisać... Kamila kwasy dermatologiczne (1) Skorzystałam z usługi dotyczącej zlikwidowania tzw. plam starczych na... Danuta MAKIJAŻ PERMANENTNY-REWELACJA!!! (1) Za namową koleżanki zdecydowałam się na makijaż permanentny oczu i ust... Agnieszka GORĄCO POLECAM!!! (1) Miałam ostatnio przyjemność skorzystania z mikrodermobrazji oraz peelingu... Alicja Mezoterapia igłowa (1) Salon poleciła mi moja przyjaciółka. Skorzystałam z mezoterapii igłowej, Pani... Irena