cudowny laser HIFU ULTRAFIOLET!!!

Miesiąc temu skorzystałam z nowego zabiegu na twarz, szyję i dekolt.
Zabieg był całkowicie bezbolesny.
Na skórze nie było żadnych śladów.
Następnego dnia twarz była wypoczęta i rozpromieniona.Twarz tryska świeżością cały czas .Skóra jest bardziej napięta i ma ładny kolor. Mam wrażenie ,że czas cofnął się o 10 lat. Wszystko to dzięki pani Marylce ,która jest profesjonalistką w każdym calu.Jest to specjalista na miarę XXI wieku.
Zawsze podąża za nowościami i wykonuje wszystkie zabiegi z rozwagą.
Jestem stałą klientka od 20lat i nigdy nie zawiodłam się na doświadczeniu i profesjonalizmie pań z Salonu Maryla.
Gorąco polecam ten salon i najnowszy zabieg LASER HIFU ULTRAFIOLET.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się w zupełności, ten zabieg potrafi przywrócić wiarę w lepsze jutro :) ja już nie mogłam patrzeć na swoje odbicie w lustrze ale wiele się zmieniło właśnie po tym zabiegu, co prawda na efekty musiałam nieco poczekać ale warto było. Sam zabieg jest bezbolesny i nie wymagający jakichś wielkich przygotowań. No i co najważniejsze to realnie nowoczesny oryginalny sprzęt a nie jakieś podróbki - tak słyszałam o takich przypadkach. Ja zabieg wykonałam w klinice Cosmetologica na ul. Marii Skłodowskiej-Curie 3. Aha zapomniałam, że oferują tam darmowe konsultacje, możecie zadzwonić i się umówić do czego szczególnie zachęcam 791 604 604 :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0