Merbau

Meble kuchenne

Straszyn, ul. Starogardzka 38

Krystyna - ocena (2) Profesjonalna obsługa. Pani Beata to osoba z pasją, w każdym temacie jest w... Krystyna Elżbieta Pękała - opinia (1) Bardzo profesjonalne "prowadzenie" klienta - od doradztwa w projektowaniu... Elżbieta Pękała Paula - opinia (1) Pani Beata to projektantka nie tylko z zawodu, ale i z pasji, wspaniała... Paula
Srebro czarna kuchnia (1) Profesjonalny dobór sprzętu AGD i kolorystyki, montaż na bardzo wysokim... Kobieta 40 + Piękna Kuchnia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej przepięknej i funkcjonalnej... Jadwiga i Jan Studio WFM MERBAU (1) Studio Mebli Kuchennych WFM MERBAU prowadzone przez panią Beatę Potocką, w... Piotr Wroczyński super kuchnie (1) Szczerze polecam usługi , zamówiłam kuchnię i dwie szafy , montaż terminowy... iwona Polecam firmę MERBAU (1) Kilka lat temu firma robiła mi kuchnię. Pani Beata bardzo uważnie słuchała,... Mirosława Polecam (1) Gorąco polecam salon mebli kuchennych Merbau z Sopotu. Jestem bardzo... Halina Strożek Kuchnia marzeń (1) Gorąco polecam Studio Merbau - miła i profesjonalna obsługa, fachowe... B.P. Pełen profesjonalizm (1) Bardzo profesjonalna obsługa zarówno Pani Beaty jak i Pana montażysty.... Zuzanna Polecamy to Studio i meble WFM !!!!!! (1) Pełen profesjonalizm, od projektu przaz wykonanie po montaż. Dzięki Pani... Grzegorz i Maria Polecam! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, która potrafi wyczuć preferencje... anka super szefowa (2) mila,kompetentna,wspanialy doradca pawel Meble kuchenne (2) Bardzo miła obsługa. Meble wyglądają super. Terminowa realizcja. Polecam merbau. Ania Kuchnia marzeń (2) Przemiły kontakt, profesjonalna obsługa, bogata oferta, wzorowa realizacja,... Bartek JAKOŚĆ ESTETYKA FUNKCJONALNOSĆ (1) WITAM SUPER OBSŁUGA PROFESJONALNA WYKONANIE POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY... JAREK Super kuchnia!!!!!!!!!!!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu mebli kuchennych ze sprzętem Agd w tym... Zofia i Piotr