Andrzej Nosowski - ocena (2) Wspaniały Paweł, profesjonalista! Studio rewelacyjne, z przyjemnością wrócimy... Andrzej Nosowski Oriana - ocena (2) Profesjonalne miejsce, w którym wszystko przebiegało sprawnie i uważnie, co... Oriana Magda - ocena (2) Było super! Nagrałam swoje opowiadanie! Udźwiękowienie rewelacja. Polecam... Magda
Hanna Dąbrowska z zespołem - ocena (2) Dziękujemy za możliwość wynajęcia studia i pracy w tak spokojnej, prawie... Hanna Dąbrowska z zespołem Ewa - ocena (2) Szukaliśmy długo miejsca w Trójmieście do wgrania wokali do naszych piosenek... Ewa Pamela - opinia (1) Wzorowa współpraca. Punktualnie, zgodnie z ustaleniami. Atmosfera podczas... Pamela Maria - opinia (1) Jak i fotograf super to i zdjęcia nie gorsze. Wszystko poszło sprawnie i... Maria Marcin Milancej / MSM Studio - opinia (1) Z Martinem z firmy I&O Audio współpracowałem nad kilkunastoma projektami... Marcin Milancej / MSM Studio Jacek Gruszka - opinia (1) Jeśli szukasz profesjonalnego lektora języka angielskiego, to nie mogłeś... Jacek Gruszka Vintage Sounds Good (1) Nagrania i mixy zostały ukończone do pierwszej płyty w VSG Studio i jesteśmy... Maciek spoko (1) prowadzi je gitarmen z Golden Life nuno Zaskoczony pierwszym komentarzem (1) Zdecydowałem się napisać po przeczytaniu pierwszego komentarza. Nie wiem w... Zaskoczony Nieprofesjonalne podejście (2) Salka jest dobrze skomunikowana, przystanek zkm ok. 5 min piechotą, skmka... Stały klient Polecam TO Studio! (1) Swietna atmosfera, profesjonalna ekipa obslugujaca zawodowy sprzet - STUDIO... Dan Szczerze polecam! (2) Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni. Na początku maja współpracowaliśmy ze... Zuzanna Pliszka Zawodowa Robota (1) Oferowana usługa jest na bardzo wysokim poziomie. Profesjonalne aranżacje,... AKD