Studio Tańca Tango

Kursy tańca

Gdynia, arendta dickmana 56

sos przed ślubem (1) Szkoła naprawdę godna polecenia. Oboje z narzeczonym nie mieliśmy tzw. drygu... Aaa Zajęcia SOS i pierwszy taniec. (1) Przed ślubem zdecydowaliśmy się na zajęcia SOS i w ogóle tego nie żałujemy.... Magdalena i Mateusz NIe mogło być lepiej.. (1) Ja i taniec? Kto by pomyślał.. Jednak nieubłagalnie zbliżał się ślub, na... Patryk
Idealne miejsce na naukę pierwszego tańca (1) Byliśmy w Tango na indywidualnych lekcjach żeby przygotować się do pierwszego... Dorota Polecam (1) Szkoła Tańca Tango to dla nas numer 1 w Trójmieście. Agnieszka i Maciej... Margaret Kurs tanca w studio Tango-SUPER (1) Uczeszczaliśmy na przedślubne lekcje tańca do Studia Tańca Tango.... Ewa i Trond Najlepsza szkoła (1) Polecam w 100% ! Zajęcia prowadzone w przesympatycznej atmosferze! Agnieszka... Daria & Przemek SOS (1) Pełną PARĄ polecamy i dziękujemy za SOS. Wielki szacunek dla Agnieszki i... M+T Re we la cja!!! (1) Mega deska ratunkowa dla mnie i mojego narzeczonego, który w tańcu był jak... Marta&Michał Polecam! (1) 2 lata namawiałam swojego narzeczonego, a obecnie już męża, na kurs tańca aż... Katarzyna Najlepsza Szkoła Tańca (1) Zaczęliśmy chodzić do szkoły Tango przed zbliżającym się ślubem, żeby nauczyć... Kasia Polecam (1) Bardzo przyjemna nauka tańca i miła atmosfera. Bardzo polecam! Diana Let's dance (1) Świetnie wyszkoleni profesjonaliści, mistrzowie w swej dziedzinie, dobrze... Jarek Cudotwórcy (1) Jezeli mój, nienawidzący tańca i jakichkolwiek imprez na których trzeba... Ilona Iwona - opinia (1) Polecam Tango Studio Tańca. Szkołę prowadzi niesamowicie utalentowana,... Iwona Najlepsza szkoła EVER (1) Tańczę w Tango już prawie rok i ciągle mi mało. Aga i Maciej mają... Pati Najlepsza Szkołą Tańca (1) Miałam przyjemność nauki tańca w Tango jakiś czas temu. Niepowtarzalna... Gabiś Bardzo dobra szkoł (1) Tańczę tam od roku (od poziomu początkującego). Taniec standardowy i łacina.... Michał SOS dla nowożeńców (1) Bardzo polecamy przyszłym nowożeńcom, którzy podobnie jak my nie potrafią... Ewa miło i porfesjonalnie (1) Maciek i Aga (kiedyś Diana) w miłej atmosferze nauczą tańczyć największych... Andre356