Studio Tańca Tango

Kursy tańca

Gdynia, arendta dickmana 56

Let's dance (1) Świetnie wyszkoleni profesjonaliści, mistrzowie w swej dziedzinie, dobrze... Jarek Cudotwórcy (1) Jezeli mój, nienawidzący tańca i jakichkolwiek imprez na których trzeba... Ilona Iwona - opinia (1) Polecam Tango Studio Tańca. Szkołę prowadzi niesamowicie utalentowana,... Iwona
Najlepsza szkoła EVER (1) Tańczę w Tango już prawie rok i ciągle mi mało. Aga i Maciej mają... Pati Najlepsza Szkołą Tańca (1) Miałam przyjemność nauki tańca w Tango jakiś czas temu. Niepowtarzalna... Gabiś Bardzo dobra szkoł (1) Tańczę tam od roku (od poziomu początkującego). Taniec standardowy i łacina.... Michał SOS dla nowożeńców (1) Bardzo polecamy przyszłym nowożeńcom, którzy podobnie jak my nie potrafią... Ewa miło i porfesjonalnie (1) Maciek i Aga (kiedyś Diana) w miłej atmosferze nauczą tańczyć największych... Andre356 SOS dla nowożeńców (2) Wspaniali prowadzący, świetnie uczą od postaw, z humorem, na luzie, ale... Ania i Darek SOS przed ślubem (1) Polecam ww. kurs, zajęcia prowadzone ciekawie, z pasją, zaangażowaniem i... Agata SOS dla nowożeńców (1) Serdeczne podziękowania dla Macieja i Agnieszki za naukę. Polecam wszystkim.... Łukasz i Basia szkoła godna polecenia!!! (1) Pragnę podziękować Dianie za tak profesjonalne przygotowanie choreografii... czarna porzeczka Pierwszy taniec (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiego poziomu i miłej atmosfery w szkole... Mariusz Kurs SOS przed ślubem (1) Rewelacyjny kurs tańca, instruktorzy godni plecenia. Bardzo kontaktowi i... Mirek REWELACYJNA SZKOłA TAńCA (1) Chodzę na zajęcia salsy w parach i jestem bardzo miło zaskoczona atmosferą... Kasia Rewelacyjni Instruktorzy (1) Polecamy wszystkim narzeczonym kurs "SOS przed ślubem"! Zajęcia prowadzone... Beata i Michał Miejsce godne polecenia... (1) Tak jak w tytule, nie jestem profesjonalistką, ani ja ani mój mąż, ale to... Ania Renata - opinia (1) jak w powyższych komentarzach - świetna sala, atmosfera, parking, etc. A dla... Renata Cudowne miejsce! (1) Jestem zachwycona tym miejscem. Ogromna sala i profesjonalni trenerzy... kochająca taniec Ładna sala (1) Sala jest świetna, lustra robią duże wrażenie, prowadzący zajęcia mają dużo... Jarek