NIE POLECAM! (2) Obsługa pani kosmetyczki Nikomu nie polecam chyba, że ktoś lubi jak się go... Katarzyna Super fryzjer! (1) Pani Ania jest najlepszą fryzjerką. Długo szukałam dobrego fryzjera i... Katarzyna polecam fryzjerke (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug wykonywanych przez panią Anie(zarówno ze... kobieta
Weronika - opinia (1) Profesjonalna obsluga. Jestem bardzo zadowolona z wykonanych zabiegow. Pani... Weronika Polecam odwiedzić ten salon fryzjerski! (1) Miła i fachowa obsługa - pani Ania, dobre podejście i profesjonalne cięcie.... RosyRose SUPER ! (1) Super, P. Magda jest bardzo cierpliwa i sympatyczna osobka :) godna... ASia Mega zadowolona (1) Bardzo gorąco polecam Panią Anię. Super podejście do klienta, miła atmosfera.... Magda Jestem PrzeSczęśliwa! (1) Dziś a dokładnie 3 godziny temu zakończyła się moja pierwsza ( i na pewno nie... Klaudia - tarczyca ;) Karolina - opinia (1) Zakupiłam kupon, skorzystałam i jestem bardzo zadowolona. Pani Ani bardzo... Karolina Polecam wszystkim (1) Jestem stałą klientką i jestem bardzo zadowolona z usług. Salon jest... Ela Zadowolony klient - opinia (1) Równo, dokładnie, kreatywnie - pełen profesjonalizm w dobrej cenie. Polecam... Zadowolony klient Gorąco polecam! (1) Jakiś czas temu zakupiłam kupon z okazika na usługi salonu fryzjerskiego... klientka PANI ANIA (1) Jestem bardzo zadowolona z usług pani Ani i polecam wszystkim.Miła... Alicja Gorąco polecam! (1) świetna obsługa,wysoka jakość usług,a efekt-rewelacja :) p.Magda gwarantuje... K. Bardzo polecam p.Magde (1) P.Magda to bardzo profesjonalna i dokladna kosmetyczka.Jestem stala klientka... Ashanti p. Magda (1) Gabinet p. Magdy to miejsce godne polecenia. Profesjonalizm, miła atmosfera,... ela naprawdę polecam (1) profesjonalne podejście, miła atmosfera, przyciągający klimat i to co... weronika Fryzjerka P. Ania (1) polecam fryzjerkę P. Anię, fryzura wyglada lepiej niz bym sie mogla z tego... Majka gusia - opinia (1) obsługa niby miła, Pani zagada, zaproponuje coś do picia ale stwarza wrażenie... gusia Aż chce się wracać ! (1) Sposób podejścia p. Magdy do pracy i klienta robi bardzo pozytywne wrażenie.... Joanna