Stuprocentowa satysfakcja
Hotel Gniecki jest mi bardzo dobrze znany z jak najlepszej strony, byłem gościem na dwóch weselach i naprawdę rzetelnie mogę ocenić na maksymalne noty. Oprawa wesel, wspaniała -smaczna kuchnia, dekoracja półmisków, bardzo czyściutko i przesympatyczna obsługa poczynając od recepcji i kelnerek, a właściciel czuwający nad wszystkim, aby impreza wypadła okazale zgodnie z założeniami. Sala weselna pięknie udekorowana, dużo miejsca do tańca. Od dłuższego czasu zabierałem się do napisania opinii oczywiście pozytywnej, ale zdopingował mnie wpis osoby niezadowolonej - każdy ma prawo do własnej opinii, lecz obserwując przebieg wesel, w których byłem gościem trudno mi uwierzyć w stawiane zarzuty. Jeśli ktoś ma wątpliwości to ja szczerze i zdecydowanie polecam organizację imprez weselnych i okolicznościowych; przeżyłem już prawie pół wieku i byłem na wielu weselach, a oba w Hotelu Gniecki pozostawiły w mej pamięci bardzo trwałe i pozytywne wspomnienia. Pozdrawiam właściciela, personel i życzę aby zachować dotychczasowy poziom, zdobywać laury, na które w pełni zasługuje.