Hotel Gniecki

Hotele

Przejazdowo, Kasztanowa 2

sylwester w HOTELU GNIECKI 2016/2017 (1) Sylwester w Hotelu Gniecki był bardzo udany , zabawa była szampańska a... Piter Gembry Sylwester 2016/2017 (1) Za nami kolejny Sylwester spędzony w Hotelu Gniecki .Jak zwykle nie mamy... Arkadiusz i Katarzyna jestem bardzo zadowolony (1) często podróżuje służbo i zazwyczaj logistyka wysyła nas do 3 gwiazdkowych... Marek.B
przyjęcie maj 2015 (1) W maju 2015 organizowałem w Hotelu Gniecki przyjęcie na 110 osób. Obsługa... organizator sylwester 2014/2015 (1) Odkąd powstał HOTEL GNIECKI wraz z żoną i przyjaciółmi witamy nowy rok w... PITER GEMBRY gość weselny (1) Miejsce na 100% godne polecenia. Pyszne, wykwintne pięknie podane jedzenie,... czarna SYLWESTER 2014/2015 (1) Miła i przyjemna impreza z przyjaciółmi.Decyzja zapadła bardzo późno,ale... Jurek Wesele w Hotelu Gnieckim (***) PRZEJAZDOWO - Warto przeczytać (1) Witam wszystkich, którzy maja taki sam problem ja my kiedyś.... z wyborem... panna młoda wesele 13 września (1) Mieliśmy przyjemność zorganizować nasze wesele w Hotelu Gniecki. Obsługa... jadzia_dzemo Wesele 10.05.2014 (1) 10.05.2014 w Hotelu Gniecki odbyło się nasze Wesele. Nie mogliśmy wybrać... agula85 Wesele 14 czerwca 2014 r (1) Brak Nam słów by podziękować za wspaniałe wesele. Najważniejszy dzień w... Monika i Krzysztof wesele 05.04.2014 (1) Mieliśmy przyjemność zorganizować nasze wesele w Hotelu Gniecki. Oceniamy... Marcin i Edyta Sywester 2013 - Super! (1) Znakomity hotel z mila i profesjonalna obsługa. Wszystko na wysokim poziomie,... Jarek Udany Bal Sylwestrowy ! (2) Kolejnego Sylwestra spędziłam w Hotelu Gniecki. Po raz kolejny nie mam uwag... Kasia POLECAM I GWARANTUJĘ PEŁNE ZADOWOLENIE! (1) Z ręką na sercu polecamy hotel Gniecki. W grudniu odbyło się tam nasze... Aga Wesele (1) W tym hotelu odbywało się nasze wesele i poprawiny.Wszystko zostało... Joanna i Czesław Wesele 24.05.2013 (1) chcielibysmy podzielic sie ze wszystkimi wrazeniami i refleksjami z naszego... Ewelina i Bolesław 1 czerwiec 2013 - Wesele !!! (1) Tak jak w tytule - 1 czerwca odbyło się nasze wesele w Hotelu Gnieckim. Jak... Emilia i Grzesiek Wesele 31.05.2013 (1) Impreza bardzo udana, obsługa miła sympatyczna a przede wszystkim... Dominika i Rafał WESELE (1) 26 stycznia odbyło sie tam nasze wesele. Jesteśmy bardzo ale to bardzo... Ania i Piotr