Hotel Gniecki

Hotele

Przejazdowo, Kasztanowa 2

SUPER POLECAM (1) W zeszłym tygodniu byłam na weselu zorganizowanym w tym hotelu. Wszystko... Kasia Hotel Gniecki Polecamy (1) Polecamy Hotel Gniecki. Bardzo dobre jedzenie w ilości napewno wystarczającej... Kasia Komunia (2) Siostra zamówiła sale na komunie,ustaliła menu komunijne,zapłaciła zaliczke i... Marzena
Stuprocentowa satysfakcja (2) Hotel Gniecki jest mi bardzo dobrze znany z jak najlepszej strony, byłem... Czesław Mieliśmy Wesel i poprawiny (1) Mieliśmy Wesel i poprawiny i każdy z gości napewno je mile wspomina!... Mateusz Komunia (1) Wspaniałe wszystko zorganizowane a dzieci od fontanny z czekoladą nie chciały... Oskar wesele 25.08.2012 (dolna sala) (1) W tym dniu odbywały się 2 wesela mimo to organizacja obu wesel nie kolidowała... NIKA Wesele 25.08.2012r (2) Wybór tego hotelu na nasze wesele był jednym z najlepszych wyborów! Jedzenie... karola70 wesele hotel Gniecki (1) Jak w temacie, w hotelu Gnieckim zorganizowaliśmy 11.08 br. wesele. Polecam... Jakub i Lucyna Super! Wspaniała obsługa, czyściutko! (1) Hotel świetny jako baza wypadowa. Jedzenie bardzo dobre, obsługa... Dorota Super Hotel !!! (1) Polecam ten hotel ze względu na: -miłą i kompetentną obsługę -przystępne... Izabela Bieniek rzetelna opinia (1) Nie każdy może zostać lekarzem, nie każdy może zostać prawnikiem, nie każdy... Trocha WESELE (1) Lokalizacja hotelu rewelacyjna. Czysto, schludnie i z kulturą. Wesele odbyło... Iwona i Tomasz Super!!! (1) Świetne miejsce na zorganizowanie imprezy okolicznościowej, spotkania... Michał KOMUNIA W HOTELU DNIA 03.06.2012R. (1) Jesteśmy stałymi klientami i to już nasza trzecia impreza organizowana w... Renata Borsuk komunia (1) Bez wahania polecam ten hotel wszystkim znajomym.Obsługa bez jakikolwiek... Jadzia wesele!! (1) Z czystym sumienie polecam do organizacji wesel. Obsługa hotelowa bez... Ewa Udany bal sylwestrowy! (1) Po raz pierwszy w tym hotelu na zabawę sylwestrową wybrałam się wspólnie ze... joanna zielinska Sylwester (1) Spędziliśmy wraz z mężem w tym Hotelu już drugi Bal Sylwestrowy i jesteśmy w... Anna impreza sylwestrowa (1) zabawa sylwestrowa była bardzo udana ,wszystko było na najwyszym poziomie... gembry