Re: Styczniowe mamy 2010 cz.17
Pszczoła, może wybierz się do lekarza.
Ja od siebie powiem tak. Miałam bóle jak na @ w podobnych tygodniach jak Ty, konsultowałam je z lekarze. Miałam koniecznie brać nospę, żeby nie pozwalać temu bólowi się rozkręcać, leżeć więcej i ogólnie oszczędzać się, żeby nie wywołać szybszego porodu.
Myślę, ze taki bóle mogą już się zdarzać jak najbardziej. Wiem, ze tu nie jedna z nas przechodziła te bólowe jak na @ i podobnie jak ja, musiały łykać dziewczyny nospę.
Jednak, sprawdź stan szyjki, czy się nie skraca, bo to jest bardzo istotne.
Ja w sumie już mogę rodzić, szyjkę mam skróconą na maxa, rozwarci również jest, a Amelka siedzi cicho ;)
Jutro wizyta u gina, to zobaczymy co powie
Pszczoła, jak chcesz zapytam się mojego lekarza co masz robić.
Adu, dziękuję za opinię, po Nowym Roku zamówimy sobie ten odkurzacz. Teraz darujemy sobie, niech kasa leży na koncie, bo i tak odkurzacz nie dojdzie.
A powiedz, macie jakieś sprawdzone legowisko dla psiaka ?? Bo też musimy kupić ( stare zniszczyło się i wypada naszej psince kupić nowe )
Zastanawiam się jakie, żeby łatwo było dbać o czystość legowiska.
a w ogóle to moja córka dziś mnie rozbroiła :)
Przyszła porozmawiać sobie z Amelką, namawiając ją do wyjścia :)
W koncu mówi do mnie. Mamo, musisz dużo biegać, może razem pójdziemy pobiegać. Kiedy jej odmówiłam, to wpadła na pomysł porządnego sprzątania mieszkania, i mówi
"Mamo, u mnie w pokoju zawsze znajdzie się coś do sprzątnięcia, może tam poszalejesz ;) "
Cwaniara jedna, szukała jełopa który jej pokój wysprząta ;)
0
0