PROFESJONALIZM !!!!!! (1) Profesjonalistka, pełna fantastycznych pomysłów, precyzyjna!! Pierwszym... Marzena Polecam! (1) Profesjonalne podejście i pasja tworzenia -to, czego potrzebowałam do zmiany... Monika/ Warszawa Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Asi. Ponad rok temu Pani Asia zupełnie... Magda
Polecam (1) Usługi oferowane przez Panią Asię w pełni spełniły moje oczekiwania.Jestem... Ola SUPER USŁUGA (1) POLECAM KAŻDEJ PANI BEZ WZGLĘDU NA WIEK PANI ASIA JEST PROFESJONALISTKĄ DANUTA opinia (1) Z usługi byłam bardzo zadowolona, podkreślam profesjonalizm kreatywność, oraz... ania55 Profesjonalnie! (1) Profesjonalny kontakt, godny polecenia. Pani Asia jest osoba, która zrobiła... Julia 100 % polecam!!!! (1) Az brak mi słów, już dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem!!!... monika profesjonalnie! (1) Pani Asia jest świetna w tym co robi, bardzo kontaktowa i zdecydowana. Osoby... Ewa Polecam! (1) Takich usług naprawdę brakowało w trójmieście. Polecam (zwłaszcza paniom) w... Ola Profenosjalizm połączony z kreatywnością (1) Bardzo sprawne działanie połączone z szerokim zakresem usług. Trafne zakupy,... Bartosz Polecam zakupy z Panią Asią i dziękuję ! (1) Polecam opję "porządki w szafie" pozbyłam się wielu moich rzeczy, które... Agata