Rewelacja (1) jestem zachwycony przystawką (kaszanka) oraz rybką (dorsz). Na pewno jeszcze... Pete Zachwycony (1) Jak się je te takosy, to nachodzi refleksja "Co to by było na świecie, gdyby... Bebe MEKSYKAŃSKA? (1) Obsługa słabiutka, kucharz to porażka - burito papka ryżu i przypraw , mięso... indi
Duże rozczarowanie dzisiejszym jedzeniem (1) Byłam dziś z rodziną w restauracyjce, zachęcona dobrymi opiniami. W... Agnieszka Po prostu koszmarna obsługa klienta (1) To nie jest tradycyjna kuchnia meksykańska, ale można w Suavemente zjeść... Alter bez zastrzeżeń (1) Byłem na spotkaniu towarzyskim. Jedzenie bomba, wybór "napoi" również... wojtek Polecam wszystkim! (1) Jedzienie smaczne, za każdym razem świeże i pyszne. Do tego bar gdzie... Michał Troszkę do poprawki (1) Bardzo fajne miejsce, całkiem niedaleko mnie - niedługo spróbuję na wynos.... Jola Ciasno, ale smacznie i przyjaźnie (1) Bardzo smaczne jedzenie, które można zamawiać w różnych wersjach ostrości... T.M. Świetna miejscówa dla każdego, POLECAM! (1) Wczoraj byłam na obiedzie w godzinach szczytu, było ciasno ale obsługa zajęła... Marta