Polecam (1) Michał jest instruktorem-kumplem! Wszystko stawia jasno i każde nurkowanie z... Wojtek nie słowny (1) Nauka na dobrym poziomie, ale uzyskanie jakichkolwiek papierów zgodnie z... xxx To nie jest tekst sponsorowany :)) (1) Daniel to profesjonalista. Zdecydowanie polecam Submarine. Poczucie... Rafał
Submarine (1) Polecam wszystkim nurkom, jak i osobom rozpoczynającym swoją przygodę z... Tomek Wielka przygoda z nurkowaniem (1) Świetna szkoła nurkowa. Dobra jakość i dobra cena. W ramach centrum... Michał Piotr - opinia (1) W 2012 robiłem OWD w 2013 AOWD. Teraz wspólne nurki. Atmosfera, poziom... Piotr Submarine (1) Nurkuję z Submarine od kilku lat i niezmiennie jest to moje ulubione centrum... Michał Niski Submarine (1) Pełna oferta dla nurków rekreacyjnych. Możliwość rozwijania swoich... Marysia nurkowanie basen (1) bardzo fajne zajęcia polecam na zimowe wieczory Paweł SUPER PODEJŚCIE I ATMNOSFERA (2) Jestem z żoną po kursie u Michała i Radka. Mają bardzo fajny kontakt z każdym... Radek i Ola BEZPIECZNIE (1) JESTEM PO KURSACH U MICHAŁA I W 100% MOGĘ POLECIĆ JAKO INSTRUKTORA!... MAŁGOSIA PROFESJONAŁ (1) Michał to miły i twardzy gość, angażuje się w szkolenie na 100% i... maciek w-wa/gdynia Brawo!! (1) Gorąco polecam, wielka przygoda i świetna zabawa, a oprócz tego umiejętności... Piotrek :) (1) Jestem w trakcie kursu,gorąco polecam! Jowi Czysty PROFESJONALIZM !!! POLECAM !!! (1) Gorąco polecam CN SUBMARINE. Robiłem tam kurs OWD. Instruktor Michał razem z... Wojtek R. POLECAM (1) Zdecydowanie polecam to centrum nurkowe! Świetna kadra, zarówno instruktor,... Krzysiek Świetna, doświadczona i bardzo przyjazna obsługa. Pełny profesjonalizm! (1) Naprawdę szczerze polecam usługi CN Submarine. Robiłem tam kurs OWD, poszło... Marcin Faleńczyk