Subway

Bary Fast food

Gdynia, 10 Lutego 11

Potworna obsługa (1) Za kanapkę zapłaciłem przed jej podgrzaniem, sprzedawca w sumie nie wiedział... Pan Konsument obsługa (1) jestem zdegustowany poziomem obsługi grz Aleksandra Bałdyga - opinia (1) Witam, Razem ze znajomymi przybyliśmy pierwszy raz do Subway w centrum... Aleksandra Bałdyga
Szczeże mówiec,,,, najlepszy subway w Polsce. (1) świetna obsługa, miła, pomocna. Kanapki zawsze świeże , tak samo ciastka :)).... wysoki Ocena (1) Subway jest świetny to najlepszy wybór gdy jesteś głodny , ale nie masz dużo... Yoshi Najlepsze jedzenie na szybko! (1) Jeżeli napisałbym, że jest to najlepszy fast-food to pewnie nie do końca bym... tom Mniam :) (1) Bardzo miła obsługa. Fajna atmosfera. Jedzenie bardzo pyszne. Warto... Maciek MMMMMMMM!!!!!!!!!!! (1) Natknęłam się na Subwaya przypadkiem i jestem baaaarddzzzzooooo... Zuźka :) (1) Czysty przypadek, a raczej po prostu głód sprawił, że trafiłem i to w sumie... bywalec zostałam stałą klientką (1) dzisiaj byłam w subwayu pierwszy raz i wrócę tam napewno. Super smaczne to... asia