Suknia Ramona

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Szukam zdjęcia sukni Ramona. Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Suknia Ramona

Jesli chodzi o suknię Ramona z kolekcji 2006 firmy Gala, to ja również szukam..

Tak to ta ale nigdzie nie mogę zlaneźć jej zdjęcia. Jest cudna a jak wyszczupla. Petarda

Też jestem zachwycona tą suknią. Zdjęć szukałam w googlach i nic nie znalazłam. Pewnie trzeba będzie czekać aż pojawi się nowa kolekcja na stronie Gali. A może jednak ktoś ma zdjęcie?

Wysłałam prośbę o zdjęcie do firmy, moze coś się uda.

Jeśli dostaniesz zdjęcie to prześlij mi również na maila. Przymierzałam ją w ostatnią sobotę- niestety nie pozwalają robić zdjęć w salonie :-( Też podobała mi sie Flora, ale Ramoną jestem bardziej oczarowana

a w jakim salonie przymierzalas?

w Beauty we Wrzeszczu, to chyba jedyny salon w trójmieście, w którym można kupić suknie firmy Gala

Ok. Jak będę mieć zdjęcie prześlę Ci je. Ja jej nawet nie zauważyłam jak weszłam do sklepu, dopiero panie mi ją zaproponowały aby przymierzyć. I stwierdzam, że to ta. Super leży i naprawdę wyszczupla. Zastanawiam się nad bolerkiem do kościoła. A Ty z bolerkiem czy bez?

Mi również ta sukienka nie wpadła od razu w oko, ale jak ją przymierzyłam to stwierdziłam że jest najpiękniejsza w salonie. Bardzo podoba mi się z bolerkiem i jeśli się na nią ostatecznie zdecyduję to w komplecie- z bolerkiem wygląda ślicznie.

to jak was czytam to jkabys siebe słuchała od kilku dni ja poszukuje w sieci i nic .. a co do pierwszego wrazenia to miałam podobne przymierzyłam od niechcenia a potem mnie olśniło ... a ty cchecie pozyczyc czy kupic ta sukienkę

no i oczywsicie jak zdobędziecie zdjecie to ja rowniez poprosze

ja chcę kupić. Cały czas poszukuję jej zdęcia.

Cześć dziewczyny! A ile to cudeńko kosztuje? ( i do kupienia i wypożyczenia ) Będę wdzięczna za informacje bo jeszcze nie dojechałam do Wrzeszcza.
A jakie inne modele gali są ciekawe?

Suknia, bolerko, welon ok 2000 zł. Wypożyczenie chyba 900 zł. Wejdz sobie na str www.galasuknieslubne.pl ale nie mają jeszcze kolekcji 2006

Coś się ruszyło na stronie wifmowej Gali. Jest podtytuł "kolekcja 2006" ale zapomnieli wkleić zdjęć :)))