Suknie Cymbeline w Trójmieście

Temat dostępny też na forum: Wesele
Mam pytanie , czy orientujecie sie gdzie w trojmiescie mozna znalezc suknie Cymbeline?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Suknie Cymbeline w Trójmieście

W Gdyni na Wladyslawa IV 50. Tylko tam znalazlam a obeszlam wszystko. Zycze udanego wyboru.

omijaj ten salon, bo to..... MARIETTA! jeśli nie chcesz popsuć sobie i Twoim bliskim humorów to naprawdę nie wchodź tam!!!

Ty pomywaczko nawesz nie wiesz nic o tych salonach tylko ploty siejesz lepiej byś się zajeła pracą ty brudasko wiem kim jesteś.
I w jakim salonie pracujesz.

O kurde - PILA - niezły tekst.

Zobacz w Gdańsku Wrzeszczu w " Rzemieślniku", tam na górze są dwa sklepy z sukniami, w tym po prawej stronie (stojąc przodem do Rzemieślnika) widziałam suknie tej firmy.

W "Rzemieślniku" salonie po lewej stronie są modele ze starych kolekcji a po prawej stronie to komis i suknie używane sprzedawane jako nowe. Szkoda czasu.

Jezeli chcesz Cymbeline z najnowszej kolekcji to naprawde tylko Marietta w Gdyni. Ja zadzwonilam bezposrednio do Warszawy do przedstawicieli firmy Cymbeline Polska ( nr. tel. w Modnym Slubie ) gdzie u zrodla podali mi jedyny wiarygodny salon ,ktory ma wylacznosc na te suknie w Trojmiescie,dodajac ,ze jezeli gdzies indziej znajde ta marke oprocz Marietty , to jest to podroba albo z drogiej reki uzyta juz suknia nie daj Bog sprzedawana jako nowa. Jak chcesz to sama zadzwon to sie przekonasz. A co do rzemieslnika to bylam i niby Cymbeline wisiala z cena kosmos a jak spytalam sie czy moge zamowic inny model lub kolor to nie bylo takiej mozliwosci i wreszcie ekspedientka wydukala ze jest to towar uzywany. Mnie zbulwersowalo to , ze cene mieli wystawiona jak za nowa i od poczatku krecili cos niezbyt jasno.Przy okazji podpowiem ci , co sie dowiedzialam w Warszawie , ze Cymbeline wprowadzilo od tego roku dwie nowe linie swojej kolekcji (Mari Pari i druga Mari ''cos tam'',
sorry zapomnialam drugiej nazwy) o znacznie nizszych cenach ,porownywalnych do sukienek krajowych , mozesz je sobie w Mariecie zobaczyc .sa skromne i eleganckie .Ja wybralam model ''Bluet'' i oczarowalam wszystkich gosci na swoim weselu czego i tobie zycze.

Jezeli zależy Ci na nowej kolekcji - to kupisz ją tylko w Gdyni. Ja kupiłam kieckę Cymbeline z kolekcji 2002 w filii Marietty w Gdańsku przy Węglarskiej za połowę ceny. Tam wszystkie suknię sa za połowę ceny a wybór naprawdę duży.

Poczytałam wcześniejsze tematy i chyba już wiem dlaczego salon Marietta w Gdańsku jest uważany za najgorszy. Skoro klientowi oddają POŁOWĘ CENY - więc po co nad nim skakać i tak niech się cieszy że go wpuszczamy do sklepu.

Ja też przeczytałam wszystkie tematy i zauważyłam że potrafisz tylko wszystkich krytykować - włącznie z fotografem, który oferował swoje usługi, jeżeli nie masz co do roboty to znajdź sobie faceta - chyba że nikt cię nie chce. Ja z zakupu jestem zadowolona i tyle. To było do Weroniki.

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...