Re: Suknie Cymbeline w Trójmieście
Jezeli chcesz Cymbeline z najnowszej kolekcji to naprawde tylko Marietta w Gdyni. Ja zadzwonilam bezposrednio do Warszawy do przedstawicieli firmy Cymbeline Polska ( nr. tel. w Modnym Slubie ) gdzie u zrodla podali mi jedyny wiarygodny salon ,ktory ma wylacznosc na te suknie w Trojmiescie,dodajac ,ze jezeli gdzies indziej znajde ta marke oprocz Marietty , to jest to podroba albo z drogiej reki uzyta juz suknia nie daj Bog sprzedawana jako nowa. Jak chcesz to sama zadzwon to sie przekonasz. A co do rzemieslnika to bylam i niby Cymbeline wisiala z cena kosmos a jak spytalam sie czy moge zamowic inny model lub kolor to nie bylo takiej mozliwosci i wreszcie ekspedientka wydukala ze jest to towar uzywany. Mnie zbulwersowalo to , ze cene mieli wystawiona jak za nowa i od poczatku krecili cos niezbyt jasno.Przy okazji podpowiem ci , co sie dowiedzialam w Warszawie , ze Cymbeline wprowadzilo od tego roku dwie nowe linie swojej kolekcji (Mari Pari i druga Mari ''cos tam'',
sorry zapomnialam drugiej nazwy) o znacznie nizszych cenach ,porownywalnych do sukienek krajowych , mozesz je sobie w Mariecie zobaczyc .sa skromne i eleganckie .Ja wybralam model ''Bluet'' i oczarowalam wszystkich gosci na swoim weselu czego i tobie zycze.
0
0