Salon Sukien Ślubnych

Salony mody ślubnej

Gdańsk, Grobla III 17/18/3

Agata - ocena (1) Historia o tym, jak 4 dni przed ślubem odmówiono mi wydania sukni ślubnej.W... Agata Karolina - opinia (1) Fajna obsługa, ludzkie podejście do każdego typu figury, rodzinna atmosfera:)... Karolina Zdecydowanie polecam! (1) Salon Memolia był miejscem do którego weszłam i od razu wiedziałam, że wrócę... Ola
Polecam (1) Polecam bardzo ten salon suknie przepiękne i duży wybór. To był pierwszy... Joanna profesjonalna obsługa! (1) Piękne kreacje, nietuzinkowe dodatki, przystępne ceny. To domeny Memolia... Paulina Polecam (1) Odebrałam właśnie suknię ślubną- jestem bardzo zadowolona i mogę wszystkim... Marta Polecam (1) W tym salonie kupiłam moja suknię ślubną. Polecam, wszystko odbyło się bez... Magda Koszmar (1) Wizyta w Salonie Ślubnym Memolia miała w sobie wszystko, czego nie powinna.... Klientka STANOWCZO ODRADZAM! (2) Chciałam podziękować Salonowi Memolia za suknię ślubną, która z wymarzonej... panna młoda Polecam Salon Memolia (1) Maleńki salonik z prawdziwymi perełkami :) Przemiła obsługa, ceny przystępne.... Ania Polecam Salon Memolia (1) Przy pomocy salonu Memolia udało mi się sprzedać swoją suknię ślubną. Kontakt... Ola P. Polecam Salon Memolia (1) Szukałam w paru salonach mojej sukni ślubnej, ale nic nie mogłam znaleźć. W... Klaudia Polecam (1) Suknie ślubną znalazłam na pierwszej wizycie (a dodam, że weszłam z ulicy,... Dorota Najlepszy salon w 3mieście! (1) Każda przyszła Panna Młoda znajdzie tutaj coś dla siebie. Piękne suknie,... Karla Rewelacyjny salon (1) Zakupiłam moją wymarzoną suknię w salonie Memolia. Pani właścicielka jest... Patrycja super salon! (1) Pierwszy salon który odwiedziłam i od razu strzał w dziesiątkę. Powiedziałam... Mała82 100% polecam :) (1) szczerze polecam salon sukien ślubnych...obsługa bardzo miła i profesjonalna,... Aga polecam! (1) bardzo miła, spokojna, cierpliwa i kulturalna obsługa. Właścicielka ma super... reba Memolia (1) W tym salonie była bardzo miła i pomocna obsługa. Co do oferty to sporo... Adriana ŚWIETNE MIEJSCE POLECAM (1) Salon memolia na prawdę spisuje się na medal. Trafiłam tam w sumie... Ola