Salon Sukien Ślubnych

Salony mody ślubnej

Gdańsk, Grobla III 17/18/3

Polecam!!! (1) Polecam!!! Udało mi się wypożyczyć idealną dla siebie suknię. Rozmiar... Nerka Świetny salon (1) Salon zrobił na mnie dobre wrażenie. Jestem zadowolona że się tu wybrałam.... Kamila Polecam salon Memolia (1) Chciałabym podziękować sympatycznym kobietkom za to, że okazały się... Hanka
salon sukien (1) Muszę się podzielić opinią o tym salonie i wystawiam mu same piątki. Dzięki... kazimiera Serdecznie polecam!!!!! (1) Ja też wybrałam suknię GINGER :) I też czułam się wyjątkowo :) Bardzo... Paulina suknia ślubna Ginger z kolekcji Igar cudoooo (1) serdecznie dziękuję i szczerze polecam salon Memolia:) Bardzo miła obsługa,... Agnieszka super,super,super;-) (1) Salon godny polecenia,i z czystym sumieniem bede go polecac swoim... Emilia juz N salon godny polecenia (1) Nie bez przyczyny salon cieszy sie bardzo dobra opinia. Obsługa bardzo miła,... Maja R. Serdecznie polecam! (1) Ostatecznie sukienkę kupiłam w innym salonie (zdecydował fason sukienki) ale... ania bardzo przyjemny salonik (1) szczegolnie warto zwrocic uwage na profesjonalna i mila obsluge. ceny... Weronika Super salon (1) Z salonu Memolia korzystałam w okresie sierpień - październik. Poszukiwałam... Izabela :-) (1) Myślę, że ocena mówi sama za siebie. Profesjonalna pomoc w wyborze,... Marta Memolia-polecam :-) (1) Salonik ma niepowtarzalny klimat. Panie tam pracujące są naprawdę miłe i... Justyna M. Polecam (1) Witam, Polecam salon Memolia bardzo miła obsługa, duży wybór sukni, fachowe... marta Polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług w salonie Memolia. Bardzo miła i... Dorota bardzo nieuczciwa właścicielka (1) Witam dnia 2.08.2010 oddałam suknie do komisu Memolia mieszczącego się w... wiewiorka410@wp.pl Polecam! (1) Salon Memolia był właściwie pierwszym salonem (a właściwie salonikiem), w... Ania Polecam bardzo! (1) Byłam w wielu salonach w Gdańsku i do Memoli przekonały mnie ceny szytych na... Anka Polecam Komis! (1) Skorzystałam z usług firmy "Memolia" sprzedając swoją sukienkę ślubną.... Justyna Suknia z salonu Memolia (1) Salon malutki, ale przytulny i ma swój klimat. Suknie w różnych stylach i... A.Zaleska