Salon Sukien Ślubnych

Salony mody ślubnej

Gdańsk, Grobla III 17/18/3

suknie z salonu Memolia (1) w tym roku brałam ślub i postanowiłam uszyc moją suknie w salonie Memolia,... Ewa Jakość i miła obsługa za przystępną cenę (1) Ujęła mnie zwłaszcza obsługa - panie były naprawdę miłe, pomocne i życzliwe,... Monika polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i asortymentu w tym salonie. Sukienki są... Karolina rejs
serdecznie polecam (1) Gorąco polecam salom Memolia. W czerwcu 2010 miałam ślub, na którym... mrostka Gorąco polecam (1) Mogę z całego serca polecić ten salon przyszłym pannom młodym. Obsługa bardzo... Ola H. obsługa fatalna (1) Witam, 26 czerwca 2010 r. odwiedziłam salon Memolia. Obsługa bardzo miła,... Anna Matyjakowska Super!!! (1) Przede wszystkim bardzo miła obsługa, panie podchodzą indywidualnie do... Aga super (1) moja sukienke zamowilam przez internet poniewaz nie mieszkam w Polsce i mimo... kamila lessnau Scorpius - opinia (1) Pierwszy salon, do którego weszłam...Pierwsza sukienka, którą przymierzylam:)... Scorpius Wspaniała obsługa i pomoc przy wyborze sukni (1) Polecam wszystkim Pannom Młodym salon Memolia. Bardzo przyjazna atmosfera -... Alicja serdecznie polecam!!!!!!!!!!!! (1) Zamówiłam suknię w Salonie Memolia i jestem bardzo zadowolona, suknia... Magdalena