polecam (2) Ciesze się że trafiłam do pani Tyszkiewicz. Jestem zadowolona do dzisiaj... dobra.usia Suknie ślubne (1) Wszystkim paniom, które zastanawiają sie gdzie uszyć swoją wymarzoną suknie... Magda Śmiało polecam :) (1) Bardzo miłe panie, pomocne na każdym kroku. Kupiłam w tym salonie swoją... Magda
SUPER! POLECAM! (2) ... Polecam ten salon w 100%. Suknie są orginalne jak nigdzie w trójmiescie,... Marianna Za daleki termin... (1) Salon odwiedziłam w grudniu 2009 roku.Nie przymierzyłam ani jednej sukni bo... Ika kiepsko;-( (1) odwiedziłam ten salon i po przeczytaniu pozostałych opinii nie jestem skłonna... ania Ja polecam wszystkim orginalnym Panną Młodym (1) Ja korzystałam z tej firmy i jestem bardzo zadowolona , suknia zjawiskowa ,... Ania i Piotr ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Salon mały ale z klimatem , wystrój stylowy od razu widać że mają dobry gust... grudniowa panna młoda zawiedziona (1) nie polecam!!obsługa- z łaską robią cokolwiek a wybór asortymentu- to co... grażyna OBSŁUGA DO WYMIANY (1) Nikomu nie polaceam korzystania z tego salonu. na wstępie przywitała nas... pobrasita Niezadowolona. (1) Po przeczytaniu tych dobrych opini byłam bardzo zaskoczona. Fakt,ze ilość... Basia POLECAM (1) Miła obsługa, ogromny wybór sukien, dużo dodatków do kupienia. Jak dla mnie... Hania Najlepiej (1) Skorzystałam z usług Tego salonu i goraco polecam.Obsługa bardzo miła, suknie... Barbara POLECAM (1) Zanim trafiłam do tego salonu obeszłam wiele innych lecz nie znalazłam tam... panna młoda Bardzo mały wybór (1) Niestety większość sukienek ze strony jest niedostępna. Obawiam sie że... Aga