SUN CITY

Solaria

Gdańsk, Kartuska 195A

polecam (1) Bylam pierwszy raz bo kolezanka mi polecila.Fajne przytulne solarium.lozka... kamila Bardzo zadowolona (1) Byłam w tym solarium pierwszy raz i chętnie wrócę tam ponownie. Bardzo miła... Paula Sun city 2 (1) Solarium na kartuskiej wszystkim polecam 1000% Obsługa sympatyczna czekając... Darek
Izabela - opinia (1) Sun City Solarium, jest najlepszym solarium. Lampy sa mega dobre, obsługa... Izabela Polecam! (2) Jest to najlepsze solarium na jakim byłam, obsługa bardzo mila, nie mam... Karolina Dominika - opinia (1) Najlepsze solarium w Trójmieście :) Nie wiem skąd się biorą te złe opinie .... Dominika Polecam :) (1) Super lampy opalajace, obsługa bardzo miła, która umie doradzić. Jak... Zadowolona klientka od Właścicielki na temat opinii wystawianych (1) DRODZY KLIENCI proszę o branie "poprawki na opinie"ktore są tu wystawiane... Włascicielka Nie POLECAM (2) Bylam 1i ostatni raz!!obsluga nie mila! Lozko brudne. Nie polecam!! KASIA super!!! (1) Polecam goraco. Mila obsluga, super klimat! klaudia Najlepsze (1) Bardzo dobre solarium za przystępną cenę. Zawsze czysto i co najważniejsze... Paula Polecam! (1) Profesjonalny sprzęt, wspaniała i miła obsługa, przystępne ceny :) Lena suuuuper (1) super, gorąco polecam. Miła obsługa. Anna Polecam (1) Pierwszy raz odwiedziłam solarium na Kartuskiej. Jestem bardzo pozytywnie... Kasia Monia - opinia (1) Goraco polecam kochanie nigdzie nie znajdziecie lepszego solarium i łóżek:-)... Monia polecam (1) czysto, personel uśmiechnięty, promocje, mogłoby być taniej :) mysza