Nacha - opinia (1) Polecam Szkołę Rodzenia Super Mama! Bardzo się cieszymy, że trafiliśmy... Nacha Paulina - opinia (1) My wraz z partnerem jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć w szkole rodzenia... Paulina Bardzo dobra szkoła rodzenia (1) Fajne zajęcia, dużo z nich wyniosłem jako partner, przyszła matka chyba... Janek
Serdecznie polecam! (1) Polecam uczestnictwo w zajęciach szkoły rodzenia Super Mama. Prowadząca... paulinag Polecam (1) Bardzo dużo wynieśliśmy z kursu w szkole rodzenia. Cieszę się ze ja i partner... zuzann :) (1) Polecam szkole rodzenia Super mama. :) Natalia super szkola (1) bardzo polecam!!!! zajęcia teoretyczne w milej atmosferze, konkretne... justyna Polecam! (1) Bardzo fajne zajęcia! Można było się sporo dowiedzieć, zarówno od strony... Katarzyna Fajne zajęcia teoretyczne i super fitness dla ciężarnych (1) Zajęcia godne polecenia. Szkoła nastawiona na pomoc przyszłym rodzicom.... Asia Polecam! Polecam! Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć w Gdansku Osowej oraz z wizyt domowych... Justyna K. Polecam (1) Na zajeciach szkoły rodzenia dowiedzieliśmy się wielu ważnych dla nas rzeczy.... MK jak najbardziej polecamy :) (1) uczęszczaliśmy z Mężem na kurs standardowy, do wyboru są także kursy... Monika i Jakub Super spotkania :) (1) Szkoła jak najbardziej OK. Bardzo podobał mi się dobór tematów spotkań.... Basia13 rewelacja :) (1) Z czystym sumieniem polecam te szkole. Mnie przekonala mozliwosc... Janna