Dominika - ocena (1) Super sprawa, bardzo pomocne i przydatne informacje, to również dobry czas... Dominika Monika Trela - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia Supermama. Uczestnictwo było jedną z... Monika Trela Ewelina D - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zajeć w szkole rodzenia. Wyniosłam dużo przydatnej... Ewelina D
Laura - ocena (1) Świetnia szkoła rodzenia! Przekazują bardzo konkretne, ciekawe i potrzebne... Laura Natalia - ocena (1) Jestem właśnie po połowie kursu w szkole rodzenia Supermama i już teraz mogę... Natalia Katarzyna - ocena (1) Gorąco polecam szkołę rodzenia Supermama! Panuje tu bardzo przyjazna,... Katarzyna Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia "Supermama" - to nie tylko zajęcia, które... Karolina Patrycja - ocena (1) Bardzo cieszę się, że szukając szkoły rodzenia trafiłam na supermame.... Patrycja Sara Jankowska - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia SuperMama, ponieważ otrzymałam mnóstwo... Sara Jankowska Aleksandra - ocena (1) Wspaniała szkoła rodzenia, profesjonalne podejście do przyszłych mam, ogrom... Aleksandra angelikafilaber@gmail.com - ocena (1) Panie położne są niezwykle pomocne. Szkoła rodzenia oferuje szereg darmowych... angelikafilaber@gmail.com Marta - ocena (1) Serdecznie polecam! Bardzo fajnie rozpisany program, kompetentne położne. Marta Martyna - ocena (1) Super wartościowe szkolenia w szkole rodzenia. Nieocenione porady ekspertów... Martyna Sonia - ocena (1) Korzystałam z usług położnej Julii i fizjoterapeutki uroginekologicznej Kasi... Sonia Anita Cybula - ocena (1) Polecam najlepsza szkoła !! Anita Cybula Maria - ocena (1) Szkoła rodzenia była świetnym przygotowaniem do porodu i pierwszych dni z... Maria Agata - ocena (1) Zajęcia bardzo przyejmne. Wszystko o czasie i nie nużą. Wszystko omawiane... Agata Nati - ocena (1) Świetna szkoła rodzenia ze wspaniałym podejściem Pań położnych , ogrom wiedzy... Nati Ania - ocena (1) W szkole rodzenia można poznać wiele ważnych informacji. Naprawdę polecam sie... Ania Marta - ocena (1) Serdecznie polecam Szkołę Rodzenia Supermama! Świetnie przekazana wiedza,... Marta