Kinga KK - ocena (1) Organizacja na wysokim poziomie, zarówno zajęcia online jak i stacjonarne... Kinga KK Daria - ocena (1) Bardzo fajne podejście, dużo zajęć praktycznych, dużo przydatnej wiedzy.... Daria Dominika R. - ocena (1) Duża dawka wiedzy merytorycznej, profesjonalne położne, dobrze zorganizowane... Dominika R.
Beata Karpińska - ocena (1) Duża dawka wiedzy przekazywana w przystępny sposób, miła i przyjazna... Beata Karpińska Paulina - ocena (1) Położne bardzo miłe. Spotkania i webinary wyczerpywały tematykę zajęć. Paulina Natalia - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia Natalia Maks - ocena (1) Przemiły wykład, pani wypowiadała się obszernie i z pasją. Nabyta wiedza... Maks Natalia Siakatskaya - ocena (2) Bardzo polecam! Wspaniała szkoła rodzenia! Wszystkie informacje są... Natalia Siakatskaya Aneta - ocena (2) Dużo wiedzy, super położne, bardzo polecam. Aneta Patrycja - ocena (1) Pozytywne wrażenia Patrycja Mariia Nesterchuk - ocena (1) Wszystko spodobało! Dostałam dużo wiedzy ! Jestem zadowolona z kursu! Mariia Nesterchuk Edyta M. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły rodzenia Supermama! Panie położne z dużym... Edyta M. Joanna Daszkiewicz - ocena (1) Wspaniała szkoła rodzenia z możlowością zapisu na NFZ. Ciekawe zajęcia, duża... Joanna Daszkiewicz Laura - ocena (1) Rzetelna wiedza przekazywana w świetnej atmosferze, polecam supermame :) Laura Sebastian - ocena (1) Mega solidna dawka wiedzy, profesjonalnie i z empatią przekazywana zarówno... Sebastian Marta - ocena (1) Ciekawie prowadzone zajęcia. Przekazywanie wielu cennych informacji.... Marta Marcelina - ocena (1) Bardzo fajna szkoła rodzenia, położne miłe i kompetentne. Odpowiadają na... Marcelina Karolina Langowska - ocena (1) Zajęcia są bardzo ciekawe i pomocne. Karolina Langowska Gabrysia - ocena (1) Super profesjonalnie i rzeczowo przekazywana wiedza. Czuje sie gotowa na... Gabrysia Julia Kobiela - ocena (1) Bardzo kompetentne położne, ciekawie prowadzone zajęcia. Julia Kobiela