Ola - ocena (1) Jestem już po kursie szkoły rodzenia Supermama. Uważam, że kurs był bardzo... Ola Paula - ocena (1) Webinar Szkoły Rodzenia Supermama to absolutnie 10/10! Duża dawka konkretnych... Paula Weronika - ocena (1) Brałam udział zarówno w szkole rodzenia stacjonarnie jak i w webinarach... Weronika
Monika - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z mojej decyzji o uczestnictwie w tej szkole... Monika Jadwiga - ocena (1) Brałam udział w webinarze na temat wyprawki do szpitala - super dużo wiedzy,... Jadwiga Dominika Kościołek-Rudy - ocena (1) Serdecznie polecam szkołę rodzenia oraz webinary :) Dominika Kościołek-Rudy Anna Witkowska - ocena (1) Super webinar, prosty, jasny i konkretny. Skład wyprawki do szpitala bez... Anna Witkowska Maja - ocena (1) Zapisałam się do szkoły rodzenia będąc całkowicie zielona w sprawach... Maja Sylwia - ocena (1) Bardzo polecam, zdecydowanie przygotowano mnie wraz z partnerem do nowej... Sylwia Aleksandra - ocena (1) Pełen profesjonalizm i świetnie przekazana wiedza. Dla Mam, zwłaszcza... Aleksandra Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona. Panie dosłownie dają instrukcje obsługi niemowlaka... Kasia Elwira - ocena (1) Kurs z wyprawki do szpitala przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Elwira Zuzanna - ocena (1) Bardzo polecam, zajęcia bardzo merytoryczne , dobrze wyjaśniona teoria, a... Zuzanna Agnieszka Zbrzeźniak - ocena (1) Bardzo polecam. Dużo przydatnych informacji, pełna opieka Agnieszka Zbrzeźniak Aleksandra - ocena (1) Super szkolenie dotyczące wyprawki - bardzo przydatne informacje, wiedza... Aleksandra Martyna - ocena (1) Wspaniala szkola rodzenia! Bardzo polecam Martyna Kaja - ocena (1) Super wyklady online, plus zajecia stacjonarne. Wyklady z praktykami, nowe... Kaja Karolina - ocena (1) Wszystko jasno przedstawione, polecam Karolina Magdalena - ocena (1) Sami specjaliści, ogromna dawka wiedzy, która nie tylko uspokaja ale jest... Magdalena Ewelina - ocena (1) Wszystko super. Naprawdę polecam .korzystam już po raz drugi z ich usług ️️ Ewelina