Maria Ganba - ocena (1) Bardzo polecam! Maria Ganba Judyta - ocena (1) Bardzo konkretna, ułatwiająca przygotowanie się do porodu Judyta Karolina - ocena (1) Bez szkoły rodzenia Supermamą stres związany z porodem byłby ogromny. Kursy... Karolina
Paulina Klusaczyk - ocena (1) Świetne webinary, wyczerpująca wiedza Paulina Klusaczyk Pola - ocena (1) Super dawka wiedzy, miłe prowadzące, polecam :) Pola Agnieszka - ocena (1) Wspaniała szkoła rodzenia, praktyczne informacje w pigułce. Agnieszka Wiktoria - ocena (1) Webinar bardzo ciekawy i wartościowy. Panie odpowiedziały na wszystkie nasze... Wiktoria Małgosia - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę - przyjazne położne, dużo przydatnej... Małgosia Maja - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem ilości wiedzy i umiejętności, które przekazała... Maja Kinga - opinia (2) Super, ogromna wiedza-polecam. Słuchałam z wielkim zaciekawieniem, Panie... Kinga Monika - opinia (2) Polecam, dużo cennych informacji. Monika Justyna - opinia (2) Bardzo ciekawe i co najważniejsze praktyczne informacje. Myślę, że to dobra... Justyna Olga - opinia (2) Bardzo dziękuje za taki ogrom wiedzy i zaangażowania! Jestem dużo... Olga Monika - opinia (2) Super połączenie zajęć na żywo i on- line. Można korzystać i z ćwiczeń i z... Monika Asia - opinia (2) Bardzo merytoryczny i pomocny webinar. Czuję się lepiej przygotowana do... Asia Sylwia - opinia (2) Bardzo dużo informacji i przydatnej wiedzy o porodzie i o skutecznym... Sylwia Monika - opinia (2) Rzetelnie i konkretnie przekazana wiedza. Bardzo dziękuję :) Monika Ania Chojnacka - opinia (2) Dawka informacji których potrzebowałam! bardzo dziękuję, jestem spokojniejsza... Ania Chojnacka Honorata - opinia (2) Nie przypuszczałam, że oddech jest tak ważny w porodzie, ale Szkoła Rodzenia... Honorata klaudia - opinia (2) Polecam serdecznie , bardzo fajnie przekazane informacje, prosto i na temat ,... klaudia