Iwka - opinia (2) Wszystko super, duża wiedza. Polecam z całego serca. Iwka Urszula - opinia (2) Bardzo polecam, indywidualne podejście do każdej osoby i wiedza jest... Urszula Beata Makowska - opinia (1) Obecnie jestem w 29 tygodniu ciąży, od kilku tygodni chłonę wiedzę, jaka... Beata Makowska
Joanna - opinia (2) Rewelacyjna wiedzą! Gorąco polecam! Nie zawiedziecie się, go wiedzą i... Joanna Aneta - opinia (2) Bardzo przydatne informacje :) Serdecznie polecam :) Aneta Magda - opinia (1) Bardzo ciepłe ale jednocześnie profesjonalne wyjaśnienie tematu. Magda Magdalena - opinia (2) Bardzo szeroki zakres przekazywanej wiedzy :) Gorąco polecam :) Magdalena Joanna - opinia (2) Super przydatne i pomocne webinary dla ciężarnych, super prowadzący Joanna Pola - opinia (2) Super warsztaty online. Zdecydowanie warte uwagi! Pola Marzena - opinia (2) Super wykład, rzetelna wiedza, przydatne rady Marzena Magda - opinia (2) Świetna szkoła rodzenia, miałam okazje uczęszczać stacjonarnie gdzie... Magda Monika - opinia (2) Chodziłam na stacjonarne zajęcia, które odbywały się w sklepie Mama i ja,... Monika Joanna - opinia (2) Serdecznie polecam szkołę rodzenia, bardzo fajne zajęcia, dodatkowo możliwość... Joanna Iwona Mazur-Kabulska - opinia (2) Szkoła rodzenia "Super mama" prowadzi bardzo merytoryczne i wartościowe... Iwona Mazur-Kabulska Kama - opinia (2) Bardzo fajny kontakt, dobrze przekazywana wiedza, bez tabu :) Supermamę... Kama klaudia - opinia (2) Fantastyczne miejsce, otwarte na każdego co szczerze doceniam :) Dziękuję za... klaudia Magda - opinia (2) Bardzo profesjonalni prowadzący! Magda Olga Dev - opinia (1) Ciesze sie ze trafilam do Supermamy. Czuje sie coraz pewniej, odczuwam... Olga Dev Ida Stromska - opinia (2) Webinar prowadzony w bardzo przystępny sposób, wszystko fajnie wyjaśnione i... Ida Stromska Daria W. - opinia (1) Ogromna dawka rzetelnej wiedzy przedstawiona w łatwy i przystępny sposób.... Daria W.