Ania - opinia (1) Polecam pełen profesjonalizm i dużo wiedzy praktycznej. Ania Kamila - opinia (2) Super webinary, można naprawdę wielu rzeczy ciekawych i przydatnych się... Kamila Sylwia Misiak - opinia (1) Super fachowa wiedza i dużo ciekawych porad. Dbałość o każdy szczegół, by... Sylwia Misiak
Katarzyna - opinia (1) Rzetelna wiedza przekazana w bardzo przystępny sposób, rozwiewa wątpliwości... Katarzyna Martyna - opinia (1) Fajne zajęcia! Prowadzący w przystępny sposób przedstawiają najważniejsze... Martyna Agnieszka - opinia (1) Świetna, fachowa wiedza. Wyczerpująco wytłumaczony temat. Agnieszka Joanna - opinia (1) Polecam webinary. Dużo fajnych tematów i przydatnej wiedzy. Polecam Joanna Agnieszka - opinia (1) Bardzo przystępna i ciekawa forma przekazania wiedzy i co ważne bardzo... Agnieszka Martyna - opinia (1) Szkoła rodzenia umożliwia wiele elementów edukacyjnych, zajęcia na żywo,... Martyna natalia - opinia (1) Świetne webinary! Bardzo przydatna i praktyczna wiedza czerpana od... natalia Mirela - opinia (1) Panią Marzenę poznałam jako położna ze szkoły rodzenia Super Mama. Pani... Mirela Daga - opinia (1) Pani Marzena super babka. Bardzo miła, zaangażowana, kompetentna. Polecamy Ją... Daga Paulina mama Jasia - opinia (1) Bardzo polecam szkole i prowadzącą zajęcia którą byla Marzena Dreczka. Bardzo... Paulina mama Jasia Sandra - opinia (1) Z całego serca polecam tą szkołę rodzenia, poleciła mi ją koleżanka, która... Sandra Oli - opinia (1) Polecam położna Marzena Dreczka. Bardzo sympatyczna i konkretna osoba o dużej... Oli Beata S. - opinia (1) Polecam kurs w Super Mamie wszystkim rodzicom, zwłaszcza tym, którzy oczekują... Beata S. Magda - opinia (1) Nasza położna to Marzena Dreczka i lepiej nie mogliśmy trafić. Kiedy jeszcze... Magda Super szkoła (1) Bardzo cieszę się, ze trafiłam właśnie do tej szkoły rodzenia- zwłaszcza... Asia Szkoła Rodzenia godna polecenia!! (1) Witam, korzystałam z mężem z zajęć w Gdyni Pogórzu. Zajęcia prowadziła p.... Karolina Super szkoła!! (1) Witam, miałam przyjemność skorzystania z indywidualnych zajęć szkoły rodzenia... Martyna