Łucja - opinia (2) Bardzo pouczający webinar o oddechu w porodzie. Mega dużo informacji, bardzo... Łucja Ewa - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Szkoły Rodzenia. Coraz więcej wiem i czuję... Ewa Natalia Ignatiuk-Mortel - opinia (2) Jestem zadowolona z usługi szkoly rodzenia, poza zajęciami stacjonarnymi... Natalia Ignatiuk-Mortel
Klaudia - opinia (2) Webinar o oddechu w porodzie pozwolił mi spojrzeć na poród w inny sposób.... Klaudia Ewelina Staszak - opinia (2) Bardzo rzetelne informacje przekazane w przyjazny i zrozumiały sposób. Treści... Ewelina Staszak Aneta - opinia (2) Tematyka zorganizowanego webinaru bardzo przydatna. Cenna wiedza i wskazówki... Aneta Agnieszka - opinia (2) Moja pierwsza ciąża, multum pytań i panika - że nie sprostam, a dzięki szkole... Agnieszka Sylwia St - opinia (2) Jestem pozytywnie zaskoczona ilością merytorycznie przygotowanych zajęć.... Sylwia St Izabela Kapral - opinia (2) Polecam webinary prowadzone przez Szkołę Rodzenia Supermama. Uczestniczyłam... Izabela Kapral Katarzyna - opinia (2) Webinar zorganizowany przez Szkołę Rodzenia Supermama "Dlaczego oddech w... Katarzyna Gosia - opinia (2) polecam zdecydowanie webinary, kompendium rzetelnej wiedzy. Gosia Agnieszka - opinia (2) To miejsce, w którym każda kobieta w ciąży poczuje się w 100% zaopiekowana i... Agnieszka Martyna - opinia (2) Rzetelna wiedza przedstawiona w prosty sposób. Bardzo przydatna platforma... Martyna Marta - opinia (2) Polecam wszystkim. Uczestniczyłam w kursie stacjonarnym i był to bardzo... Marta Monika Kubień - opinia (2) Bardzo polecam, oglądałam kilka webinarów i każdy bardzo pomocny,... Monika Kubień Karolina - opinia (2) Polecam każdej przyszłej mamie, a także każdej mamie noworodka. Wiedza, która... Karolina Aleksandra - opinia (2) Wszystko super, bardzo pozytywnie Aleksandra Ula - opinia (2) Świetny webinar, cieszę się, że szerzycie wiedzę o hipnoporodzie i... Ula Jessi - opinia (2) Super polożne, dużo przekazanych informacji, ogromna wiedza! Goraco polecam! Jessi Szkola rodzenia Supermama - opinia (2) Jestem zachwycona webinarem o roli oddechu podczas porodu.Zostały poruszone... Szkola rodzenia Supermama