Ola GrMa - ocena (1) Cudowne spotkanie, solidna dawka wiedzy, duża pomoc dla osób, które... Ola GrMa Anna - ocena (1) Bardzo wnikliwie i rzeczowo przekazana wiedzą. Jestem bardzo zadowolona Anna Rozalia - ocena (1) Bardzo polecam kurs w szkole rodzenia, bardzo dużo przydatnej wiedzy oraz... Rozalia
Natalia K. - ocena (1) Świetna szkoła rodzenia , która kompleksowo uczy opieki nad noworodkiem oraz... Natalia K. Adriana - ocena (1) Szkoła rodzenia Supermama świetnie przygotowuje do nowej roli. Podczas zajęć... Adriana Amyska - ocena (1) Szkoła rodzenia to nie tylko ogromna dawka wiedzy ale też ogromne wsparcie w... Amyska Anita - ocena (1) Wiedza przekazywana w świetny sposób i bardzo miło atmosfera. Anita Patrycja - ocena (1) Bardzo przyjazna atmosfera, zachęcająca do aktywnego brania udziału w... Patrycja Alicja - ocena (1) Szkoła rodzenia Supermama to nie tylko cotygodniowe spotkania na żywo i... Alicja Nicole Morgut - ocena (1) Szkoła rodzenia Supermama to świetne miejsce, gdzie przyszli rodzice mogą... Nicole Morgut Martyna K - ocena (1) Super szkolenie, cenna dawka wiedzy. Dużo wątpliwości rozwianych. Polecam... Martyna K Martyna - ocena (1) Ogrom wiedzy oraz pomocne położne. Dodatkowo możliwość skorzystania z... Martyna Ewelina - ocena (1) Bardzo polecam szkołę rodzenia,bardzo miłe położne oraz profesjonalna obsługa Ewelina Monika - ocena (1) Praktyczna, aktualna wiedza, podana w przystępny sposób. Kurs idealny dla... Monika Karolina - ocena (1) Profesjonalna opieka i cenna dawka wiedzy dla przyszłych mam. Zajęcia są... Karolina Joanna - ocena (1) Szkole wybrałam w ciemno ale jestem póki co bardzo zadowolona. Dużo... Joanna Jagoda - ocena (1) Uczestniczyłam w webinarze o wyprawce do szpitala. Bardzo wartościowe... Jagoda Edyta - ocena (1) Polecam szkołę rodzenia super mama, genialne webinary i zajęcia stacjonarne. Edyta Anna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły rodzenia- supermama. Dziewczyny przekazują... Anna Kasia Ciesielska - ocena (1) Świetne przygotowanie prowadzących, webinary pozwalają na uporzadkowanie... Kasia Ciesielska