Polecam (1) Szkoła fajnie przygotowuje nie tylko do porodu, ale przede wszystkim do tego... Ola SR Super mama -Położna Pani Ania! (1) Zajęcia prowadzone przez położoną Panią Anię K. w SR Super Mama przy ul.... Dorota Polecam (1) Bardzo przydatne zajęcia, super atmosfera, można podzielić się swoimi obawami... Joanna P.
Marta - opinia (1) Polecam wszystkim pierworódkom, szczególnie takim,które nie mają zielonego... Marta Polecam tą szkołę rodzenia (1) Jestem bardzo zadowolona z udziału w tej szkole rodzenia. Atmosfera na... Klaudia Super Szkoła (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć prowadzonych przez panią Anię. Czuję się... Małgorzata Polecam (1) Polecam Szkołę Rodzenia Super mama. Ja korzystałam Z zajęć na Osowej. Dużo... Ewa Monia (2) Serdecznie polecam zajecia z Pania Katarzyna, jej ogromna wiedza i... Monika godna polecenia szkoła w Trójmieście (1) Wiele cennych informacji zyskałam dzięki tej szkole rodzenia. Przy pierwszym... Anka Szkoła Rodzenia (1) Bardzo Polecam tę szkolę rodzenia ;) Bardzo dobry kontakt z biurem, super... Ewelina Polecam (1) Dziś zakończyłam zajęcia w szkole rodzenia na Jaśkowej Dolinie, chciałam... Mamuśka Polecam! (1) Gorąco polecam! Właśnie kończymy z mężem zajęcia we Wrzeszczu. Bardzo miła... Angelika Pełna satysfakcja (1) Byliśmy z żoną na wszystkich zajęciach i możemy powiedzieć że bardzo się nam... janusz Polecam z czystym sumieniem! (1) Właśnie zakończyliśmy kurs sobotni w szkole rodzenia Super Mama. Od początku... Misia Szkoła Rodzenia "Super Mama" jest SUPER :) (1) Gorąco polecam! Zaczęłam uczęszczać na zajęcia w 30/tc. i szkoła Super Mama... Ewa Brak profesjonalizmu i wiedzy (1) Szkola nie podejmuje tematow prawnych, ignoruje zwiazki nie bedace w... Ola Polecam każdemu! (1) Tematyka zajęć wyczerpująca w sumie 10 godzin teori połączonej z praktyką... Kasia supermama beeee (1) Nie polecam zdecydowanie tej szkoły zajęcia to pogaduchy koleżanki przy kawie... Tata mama - opinia (1) nie polecam tej szkoły. mało praktyki teoria słaba. tylko 10 godz suchej... mama Szkoła Rodzenia Super Mama (1) Polecam z całego serca! Po tym jak niekompetentnie zostałam potraktowana... Garfield25