Agata - opinia (1) Zdecydowanie odradzam szkołę rodzenia Super Mama. Moja ocena wynika z bardzo... Agata Marzena Dreczka - położna Anioł (1) Do szkoły rodzenia „super mama „ trafiliśmy przypadkowo, wyłącznie ze względu... Słoneczniki Marta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły rodzenia Super Mama w Gdańsku (chodziłam... Marta
Pani Marzena - najlepsza położna (1) Pomoc pani Marzeny dreczki jest dla mnie nieoceniona. Przy naszym pierwszym... Marta Kurs indywidualny - położna Marzena (1) Miałam okazję skorzystać z kursu indywidualnego w szkole super mama.... Marta Refundowane nie znaczy najlepsze (1) Szkołę rodzenia wyobrażałam sobie zupełnie inaczej. Sądziłam że każda taka... Em bardzo polecam szkołę rodzenia (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły rodzenia Super Mama. Pani położna... Marta Polecam (1) Właśnie zakończyłam 10 tygodniowy cykl trwania. Uczęszczałam na zajęcia w... Przyszła mama Zdecydowanie polecam (1) Polecam szkole rodzenia Super Mama, świetnie prowadzone zajęcia na Karwinach... Karolina Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam zajęcia w szkole rodzenia SuperMama! Profesjonalna... Magda Ok, ale miejsce na wykłady niewygodne (1) Szkoła dość w porządku, ale niestety miejsce na wykłady bardzo niewygodne... Renata Weekendowa Szkoła Rodzenia (2) Kurs weekendowy był na bardzo dobrym poziomie. Bardzo ludzkie, nowoczesne... Ola Serdecznie polecam każdej przyszłej mamie (1) Serdecznie polecam każdej przyszłej mamie szkołę rodzenia Super Mama, sama... Anna polecam wszystkim przyszłym mamom (1) Polecam uczestnictwo w zajęciach, dużo praktycznych informacji przekazywanych... Dorota Polecam ! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zdobyć ważne podstawowe informacje o... Kasia polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim planującym założyć rodzinę. Jest to bardzo miło... Patrycja Aż żal że się skończyło - bardzo polecam! (2) Bardzo polecam. Świetny kontakt z osobami prowadzącymi zarówno teorię... Wiola Polecam (2) Uczęszczaliśmy z mężem na zajęcia w Redzie i uważam, że zostaliśmy dobrze... Marcelina Polecam (1) Pelen profesjonalizm i zaangazowanie. Ogromna empatia. Ogrom przekazanej... Joanna Super szkoła (1) Prowadząca bardzo uprzejma, otwarta, chętna do rozmowy na każdy temat... Małgorzata