Super Standard

Pralnie Sprzątanie i czyszczenie

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 12

polecam (1) tuż przed Świętami - expressowo zrealizowana usluga z transportem po stronie... BoGo Jak najbardziej TAK (1) pralam dywan nie jeden i polecam .Dywan chcialam juz wyrzucic ale... Zofia M pranie dywanów (1) Korzystałam z usług pralni (oddział w Gdyni) po raz pierwszy Z wielką obawą... Katarzyna
rewelacja (1) rewelacyjna pralnia !!! Pralnia ktora niedawno odnalazłam . Super polecam... kara NIE POLECAM (1) Najgorsza pralnia dywanów jaką dotychczas spotkałam. Dywany niedoprane,... Dorota Tak, ALE... (1) GENERALNIE jestem zadowolona z usług prali, są jednak pewne... Joanna NIE POLECAM !!!! (1) Do czyszczenia oddalam płaszcz, po "czyszczeniu" płaszcz był w gorszym stanie... Klientka Polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, dywany były gotowe już następnego dnia i... Ania Dywany - UWAGA (1) Zdecydowanie nie polecam. Dwa razy jechałem po odbiór. Za pierwszym razem z... BL krystyna - opinia (1) dywanmiał miał być gotowy za 3 dni tak zmieniali terminy dopiero po 3... krystyna SUPER - POLECAM ! (2) Pierwszy raz skorzystałam z usług tej pralni i się nie zawiodłam.... Ela PRALNIA - POLECAM :) (1) Z uslug tej pralni korzystam od lat i jestem bardzo zadowolona. Porzadna... Klientka Super pralnia, polecam ! (1) Korzystam z usług tej pralni i jestem w pełni zadowolony, dywany wychodzą... Szymek_Gd chcialam polecic kaydemu ta pralnie. (1) bardzo jestem zadowolona z uslug tej pralni nie znalam jej wczesniej lecz... anetta naprawde super jakosc (1) jak sama nazwa mowi naprawde wysoki standard .czyscilam dywany myslalam ze... pati