Super Standard

Pralnie Sprzątanie i czyszczenie

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 12

Elitowski - opinia (1) Super, jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi, dywan był bardzo... Elitowski Jarek - opinia (1) Pierwszy raz skorzystałem z oferty tej firmy w poł. Grudnia 2019. Oddałem do... Jarek Pranie dywanów (1) Skorzystałam z usług tej pralni i musze powiedzieć że jestem bardzo... Monika
Nieterminowość (1) Korzystałam z usług pralni SuperStandard po raz drugi jeśli chodzi o pranie... Marzena Pełen profesjonalizm (1) Szczerze wszystkim polecam pralnię Super Standard. Jakość usługi prania na... Paweł pełna profeska (1) moja opinia jest jednoznaczna,pełna profeska.poczynajac od obsługi... robo rob Polecam! (1) Usługi na bardzo dobrym poziomie. Po wyczyszczeniu dywan jest jak nowy. klientka najlepsze pranie dywanów w trójmieście (1) Wcześniej do domu przyjeżdżał Pan z odkurzaczem piorącym i szczerze mowiąc... Tomasz Fachowo (1) Polecam!Mam dwoje malych dzieci dywan ktory oddalem do pralni mial plamy po... Łukasz Najlepsza pralnia!! (1) Szczerze polecam usługi w tej pralni. Mam porównanie w tej kwesti z innymi... Marta Dywan wyprany rewelacyjnie (1) Szczerze polecam , dywan z długim włosem wyprany super , polecam !!!! kamil Super standard! (1) Kilkakrotnie korzystałem z usług firmy. Za każdym razem dywany były dokładnie... Przemysław Uwaga partacze !!! (2) Dywan oddany do czyszczenia , wrócił po kilku tygodniach zniszczony i nadal... Jarek wszystkie oddane dywany nie wróciły (1) Oddałam większa ilość dywanów do pralni, przywieziono bez jednej sztuki. Od 3... anna Pranie dywanu-odrzucoana reklamacja (1) Odsałem do tej pralni dywan Dywan mimo 3 krotnego prania pozostawil... mirtas Pranie dywanu (2) Dywan po odbiorze wyglądał jak nie ruszony, byl wilgotny - wziety z dworu i... Klient pranie dywanów (4) Jestem bardzo zadowolona, dywany czyste, pachnące, obsługa miła i... Ania NIE POLECAM! (1) Szkoda, że wcześniej nie przeczytałam opinii zamieszczonych na tym portalu,... MGR Nie polecam (1) Nie polecam! Dwa lata temu oddaliśmy małe, zgrabne w bardzo dobrym stanie... Anonim Rewelacja (1) POLECAM i na pewno bede polecał wszystkim. Dywan był juz prawie wyrzucony -... Piotr Br