Super Miejsce w Centrum Gdyni Widok jest rewelacyjny jak będzie lato to będe tam codziennie siedział na tarasie. Bardzo sympatyczne jedzenie jak to się na allegro pisze w komentarzach Gorąco polecam !!!!
Ta fura, którą wozi jedzonko jest super odlotowa - widziałem na stronie i na żywo bo mimo brzydkiej pogody jechali z dostawą. Bardzo fajne dania z makaronów jadłem urlop dziekański a moja kobieta wenę projektanta na deser szarlotkę z kawą latte rewelacja. Jest TV i gazety. Fajne miejsce zazdroszcze studentom, że mają taki barek na codzień. Dobrze że można wejść z ulicy nie będąc studentem. Miła Pani z portierni powiedziała mi jak do nich trafić bo t5o aż na VI piętrze ale są dwie windy. Myślałem, że będziemy jedynymi osobami z ulicy, a tu szok jak babcia z wnukiem jeszcze jedna parka kolesie z laptopem chyba biznesmeni na śniadaniu no i fajne studentki moja Pani mów, że studenci też niczego sobie. Najlepsze to to, że jak jesz to nie palisz, ale jak chcesz to wychodzisz na taras i podziwiając Gdynię puszczasz dymka. Jeszcze raz gorąco polecam i pozdrawiamy miłe Panie z Baru i tego śmiesznego kolesia co jeździ w kasku i czarnych goglach i wygląda jak ta żaba z teledysku