najgorsza pizza jaką jadłam (1) mieliśmy czekać 45 minut, po 1,5 godz zadzwoniliśmy i poinformowano nas że... Ania WARTO BYŁO--pysznie i smakowicie... (1) zamówiłam 1-raz i wiem, że nie ostatni.pizza z pieca "wiejska i diabelska"... Magda Tak trzymajcie jest ok. (1) Zamówiłem ze znajomymi na imprezę kilka makaronów. Były ekstra. Czas... Piotr K.
tragedia-nie polecam!!!!!!! (1) jakies pare miesiecy temu zamowilam shoarme. faktycznie jest tak, jak pisze... system zdecydowanie nie polecam !!! (1) Zamówiłam dzisiaj dwie shoarmy miła Pani mi powiedziała, że do 50min... zoś Super żarełko za super cenę. (1) Zamówiłem dziś pizzę, naleśniki i makarony. Wszystko było przepyszne i... Łukasz Totalny brak profesjonalizmu (1) Mój czas oczekiwania na pizze : 3 godziny! Pan przy zamówieniu poinformował... Kurusia skorupka od jajka (1) Napisałabym naprawdę poprawną opinie gdyby nie fakt, iż w naleśniku została... konsumentka Super jedzonko (1) Witam parę fajnych propozycji znalazłem w nowej ofercie tej sympatycznej... Maciej J. Taras i widok jest super o jedzeniu nie wspomne (1) Słuchajcie ludzie ten taras jest super siedzisz sobie na świeżym powietrzu... E. fanka makaronu kita - opinia (1) eh, blondi driver jest faktycznie spoko, szczególnie w tej wystrzałowej furze... kita Ten blądasek z gokarda jest super :))) (1) Jedzenia naprawde smaczne, ceny idzie przełknac.Koles z gokarda (ten... r Jak ja im zazdroszczę tego widoku (1) Jak ja im zazdroszczę tego widoku na Gdynię . Super jedzonko z super widokiem... Smakosz Makaronów PYCHA (1) Tego od dawna brakowało dla lubiących makarony i nie tylko slawomirz odlotowe miejsce (1) śniadania suuuuuuper, wielkie bagiety ze świeżymi warzywkami, pierogi domowe,... pj Super pojazd !!!! (1) Uśmiałem się jak jedzenie przyniósł koleś w chełmie zadałem pytanie czemu... jurek Super fajne miejsce w Centrum Gdyni (1) Super Miejsce w Centrum Gdyni Widok jest rewelacyjny jak będzie lato to będe... Kajetan