Super instruktor
Trafiłam do tej szkoły z polecenia rodziny. Wcześniej skończyłam kurs w innej szkole i już zdołałam oblać pierwszy egzamin.Potrzebowałam więc dodatkowych tkz jazd. Moim instruktorem został pan Andrzej Rejniak. Dopiero wtedy zdałam sobie sprawę, jak mało nauczył mnie poprzedni instruktor.
Pan Andrzej to sympatyczny, opanowany i życzliwy człowiek, który doskonale zna trasy egzaminacyjne i wszelkie pułapki, jakie na nich czekają na osoby egzaminowane. Jego zaangażowanie i podejście do kursanta sprawia,że nauka staje się czystą przyjemnością. Dodatkowo uczy także spokoju i opanowania podczas prowadzenia pojazdu.
Z czystym sumieniem polecam tą szkołę, a zwłaszcza tego instruktora!
Ps. Bardzo dziękuję, panie Andrzeju, za zdany egzamin i za pomoc w "obyciu się" z autem i drogą!
Pan Andrzej to sympatyczny, opanowany i życzliwy człowiek, który doskonale zna trasy egzaminacyjne i wszelkie pułapki, jakie na nich czekają na osoby egzaminowane. Jego zaangażowanie i podejście do kursanta sprawia,że nauka staje się czystą przyjemnością. Dodatkowo uczy także spokoju i opanowania podczas prowadzenia pojazdu.
Z czystym sumieniem polecam tą szkołę, a zwłaszcza tego instruktora!
Ps. Bardzo dziękuję, panie Andrzeju, za zdany egzamin i za pomoc w "obyciu się" z autem i drogą!