Super miejsce dla każdego malucha!!!

Polecam to przedszkole ! Obiekt ma bardzo duże, słoneczne sale, wyposażone w piękne, ekologiczne zabawki. Oferta jest bardzo bogata i interesująca. Dzieci świetnie się tu czują. Panie nauczycielki zawsze uśmiechnięte i otwarte, mają dobry kontakt z rodzicami i dziećmi. Polecam tym rodzicom, którzy szukają dla swojej pociechy miejsca dającego im możliwości do rozwoju przy świetnej zabawie, gdzie dzieci czują się bezpiecznie.Oferują także opiekę całodobową, oraz imprezy okolicznościowe dla dzieci:) SUPER
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Super miejsce dla każdego malucha!!!

Kilka razy chciałam obejrzec to miejsce, ale ... nikogo nie było. Na posesję weszłam bez problemu za to budynek był zamknięty, pusty, podwórko wygladało jak w trakcie remontu. od kiedy Pani dziecko uczęszcza do Chatki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawdopodobnie trafiła Pani tam już po przeniesieniu,teraz Chatka Kilkulatka znajduje się na tej samej ulicy,czyli Na Zboczu pod numerem 69. Właśnie dlatego zostało przeniesione,gdyż właściciel terenu na którym było przedszkole nic nie pozwolił tam wyremontować,było brzydko i nieładnie.Zapraszam pod numer 69 tutaj jest czysto,przyjemnie bardzo duży ogród z piaskownicą i placem zabaw. Serdecznie zapraszam.

moze ktos ma aktualne opinie na temat tego miejsca?
czy uwazacie, ze jest szansa na znizke przy 2 dzieci?

Obecnie to "centrum rozwoju malucha' miesci sie w prywatnym domku jednorodzinnym, gdzie dzieci maja do dyspozycji 2 pokoiki na pietrze domu. Mało profesjonalnie, zabawki takie se. Jednym slowem kolejna przechowalnia.

Rewelacyjne miejsce :) Moj synek chodzi tam od 2 miesiecy jestem bardzo wdzieczna Pani Cioci Ani :) Podejscie do dzieciaków jest bardzo profesionalny :)

Inne tematy z forum

Rodzic - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam świetne przedszkole,moje dziecko wraca zawsze uśmiechnięte. Personel bardzo zaangażowany...

KP - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem zachwycona i ze spokojem oddaje dziecko do Mondo. Rodzinna atmosfera, darmowe wycieczki,...